Äitienpäivä, banoffee ja arvonta on päättynyt!

Kirjoitan tätä aivan äärettömän hullun flunssan kourissa, neljävuotiaan hyöriessä taustalla ja nenäliina toisessa kädessä. Dedä aivand dugodda.

Seitsemäs äitienpäivä sujui täällä meillä oikein rennoissa, hieman flunssan sävyttämissä merkeissä. Mutta tärkeimmät komponentit olivat kaikki kasassa: ällistyttävän ihanat lahjat, kortit, kakkua aamupalaksi, päivälliseksi grilliruokaa ja koska rakastan banoffeeta, lupasin tehdä ja teinkin sellaisen. Nyt on kyllä perinteinen täytekakku saanut kovan haastajan, koska banoffee on niin älyttömän hyvä ja nopea tehdä. Makuaisti oli tosin eilen aika hiipunut, ihan täysillä en päässyt nauttimaan muta seuraavan kerran sitten. (Makuaisti onkin tänään aivan historiaa, mikään ei maistu miltään, oh no!)

Tärkeintä äitienpäivässä ei kuitenkaan ollut mikään kortti tai ruoka, vaan se että sai viettää aikaa noiden naperoiden kanssa. Okei, olin kyllä kuvitellut äitienpäivänä kuokkivani pihaa ja viettäen päivän aamusta iltaan ulkona lasten kanssa, mutta suunnitelmat muuttuivatkin sohvan paikoillaan pitämiseen, kainalokaverit vaihtuen. Mutta ytimestä osattiin iloita, tietenkin.

Ihana Kierti tiskirätin arvonta on päättynyt, kiitos kaikille osallistuneille! Nyt olen kuitenkin niin kipeä, että arvon voittajan vasta kun voin vähän paremmin. Joten, stay tuned... ;)
Hyvää viikkoa, voikaa hyvin 
Kommentit

 1. Näyttää niin hyvältä, että täällä sylkirauhaset alkoivat toiminaan. Nam ja pikaista paranemista. <3

  VastaaPoista
 2. Anteeksi tietämättömyyteni, mutta mikä on banoffee??

  Iloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MAHTAVAA, että en ollutkaan koko maailman viimeinen, joka kuuli banoffeesta - saati teki sitä! Kyselyitä on tipahdellut ja olen ilahduttanut lähipiiriä kokkailemalla banoffeeta heillekin :)

   Teen banoffeen Elenan ohjeella:
   http://kauniimpimaailma.blogspot.fi/2013/02/ihana-ja-todella-helppo-banoffee-torttu.html

   Enjoy ♥

   Poista
 3. Nam tuo banoffee näyttää herkulliselta, onko sinulla siihen hyvä ohje? Pikaista paranemista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elenan ohjeella olen tehnyt - tosin jäi äskeisestä kommentista mainitsematta, että tällä kertaa sutkautin banskut sen kinuskin ja kerman väliin ja sitten sutasin kerman päälle suklaasoosit :) Ja kiitos ♥

   Elenan banoffee-ohje: http://kauniimpimaailma.blogspot.fi/2013/02/ihana-ja-todella-helppo-banoffee-torttu.html

   Poista
 4. Nam, mitä banofeeta! Pikaista paranemista :)

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti voit jo paremmin! <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!