Blääf.

 ^Otsikossa päivän sana. Blääf.


Siis kyllähän se ottaa päähän, että jos maanantaina pyysin lääkäriltä antibiootteja, koska flunssa oli kova, poskea särki ja lääkäri totesi, että ei tipu. Lepääminen auttaa. Ja perjantaina & lauantaina olisin tärkeissä menoissani jo kunnossa.

Kunnes viime yönä suututti niin etten voinut nukkua ja tänään toinen lääkäri vahvisti, etä poskiontelossa on antibioottia vaativa tulehdus. Ja perjantain meno oli siltä erää peruttu. 

Viikko kipeänä on ollut tuskallinen ja pitkä. Nyt olen toiveikas, josko antibiootti pääsee vauhtiin ja olo alkaa paranemaan melkolailla pian. Ei vaan osaa olla paikoillaan. Tänään kurkistin työsähköpostiin, mikä on kasvanut suureksi kuin pyykkivuori. Lapset ovat ihan hiilenä, kun ei voida pyöräillä. Eikä potkia palloa. Eikä ole voitu viikkoon! Olen vain pitänyt sohvaa paikoillani. Katsonut kaikki maailman lastenohjelmat. Niiskuttanut ja napsinut lääkkeitä. Suututtavaa. Okei, asiat voisivat olla paljon huonomminkin, sikäli kyllä pääsen aika helpolla.


Vuosi ja viikko sitten tähän aikaan olimme Tallinnassa risteilemässä. Ulkona oli hurmaava +28 astetta lämmintä ja lupaus kesästä oli saatu. Mikä ihme tuo supertuuli ulkona nyt oikein mahtaa olla?

Hyvää viikonloppua kaikesta huolimatta!


Kommentit

 1. Voi blääh - koitahan parantua! Kukkasesi ovat kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kyllä täältä noustaan kuin rikkaruoho kukkapenkkiin :D

   Poista
 2. apua hävisiköhän kommentti tuhka tuuleen. No mutta pikaisia paranemisia, poskiontelontulehdus on niin inhottava, se särky.... Toivottavasti pian helpottaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sympatiasta! Kyllä tämä tästä varmasti kellistetään, kunhan antibiootit hyppäävät kehiin :)

   Poista
 3. Pikaista paranemista. Onneksi lääkekuuri alkaa varmaan kohta auttamaan! Ihania kukkasten kuvia. Tekee mieli lähteä puutarhalle....

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!