Classic Motorshow 2015, Lahti
Lähdettiin äijjien kanssa viikonloppuna piipahtamaan Lahdessa järjestettävässä Classic Motorshowssa. Messukerta oli minulle ensimmäinen ja tarjonta oli upeaa! Tänä vuonna teemana oli:

" Erilaisuus kunniaan "

...ja sitä se todentotta oli! 

Vanhoissa ajoneuvoissa on sitä jotain. Nykyautot on esi-isiinsä verrattuna paljon turvallisempia ja käytännöllisempiä, mutta eihän se fiilis vaan ole sama. Olisipa ollut mahtavaa olla nuori, kaunis ja miksei rikaskin vaikka 1950-luvulla ja ajella tukka & silkkuhuivi hulmuten jollain komealla pirssillä...

No, todellisuus on aivan erilainen ja ehkä parempi niin, hih! Tässä muutama kuvatervehdys messuilta. Minä olen aivan erityisen ihastunut Kuplavolkkareihin ja Mineihin. Niitä olisin voinut kuvata muistin täyteen... ;)


[ Näillä nastoilla on epäilemättä pysytty liukkaammallakin tiellä, hih ]
Muutama sana messuista:

ehdottomasti kannatti lähteä käymään vähän kauempaakin. Anti oli hyvä: messuilla oli vanhoja autoja parkissa messuhallin ulkopuolella ja sisällä tarjontaa oli kolmen erikokoisen hallin verran. Näyttely oli rakennettu väljästi ja oli hyvin tilaa kulkea. Messuilla oli tarjolla monta erilaista ruokailupistettä (kahvilaa, safkaa, Subia, jädeä, grillimakkaraa jne.) eikä tarvinnut seisoa kiemurtelevan jonon hännillä tuskailemassa - tehän tiedätte väsyneet ja nälkäiset miehet ;) Tarjolla oli myös jotakin autojohdannaista sälää: jotain autoöljyjä, pesuaineita ja pikkutilpehööriä paidoista pikkuautoihin. Aivan loistavaa oli myös se, ettei autojen päällä kiehnännyt puolialastomia daameja vaan messuilla pääosassa oli todellakin ne ajoneuvot ;) Liput olivat kohtuullisen hintaiset, 18€/aikuinen ja narikka oli iloiseksi yllätykseksi maksuton. Pysäköinnistä vähän miinuksia, kun messuilla ei ole omaa parkkitaloa, mutta messuhallin läheisyyteen sai auton parkkiin maksutta. Messuilla oli esteetön kulku, joten liikkuminen pyörätuolilla tai rattaiden kanssa sujuu ok.

Lahden Messukeskuksessa tapahtuu muutenkin vaikka mitä. Kannattaa tsekata tarjonta. Vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja lähijunallakin pääsee ripeästi paikalle. Lue lisää TÄÄLTÄ.

Kommentit

  1. Hienoja autoja, mukava Show!Tuonne olisi meidänkin poika halunnut mennä jos olisimme olleet kotosalla eikä vappureissussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, no ensi kerralla sitten. Pikkupoikien ja tietysti isompienkin unelma ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!