#ESC2015 Tonight Again!


Good day Europe!


Tänään Euroviisuhypetys huipentuu voittajan valintaan! Loistavaa! Nuorempana en voinut vähempää välittää jostain Euroveisuista, missä kikkurapäiset mammat joikhasi kielellä mitä ei ymmärtänyt. Sitten minusta tuli vanha ja viisut alkoikin kiinnostaa ;)

Euroviisuilta menee meillä perinteisesti niin, että lasten mentyä nukkumaan me nautimme aikuisesti hyvästä syötävästä ja juotavasta. Katsotaan viisut ja arvostellaan niin maan ankarasti. Twiittaillaan tietenkin myös (olethan muistanut kokeilla twiitata Euroviisuista. Kun laitat esim. hashtagin #aus, se muuttuukin kuvakkeeksi. Kokeile!). Tänä vuonna viisut kestävät tosin yli mummoutuneiden nukkumaanmenoajan, ajattelin katsoa lähetystä niin kauan kuin se syötävän loppumisten jälkeen on mahdollista. 

Tänä vuonna Suomen kansalla taas vinksahti nupissa äänestyspäivänä, eikä kansa todellakaan valinnut parasta bändiä kilpailemaan Euroviisuihin (Hans On The Bass, jos joku ei tiennyt). Tiesin kuitenkin ehdokkaiden joukossa olevan monta loistavaa ja niinhän siellä yksi kiilteli ihanana, Australia!

Well hello mr. Guy SebastianIhanan biisin pääset kuuntelemaan tästä...Good luck Guy!

Onko muita Euroviisutyyppejä siellä ruudun takana? Joko on kisastudiot valmiina?
Kuka on suosikkisi?


Vai oletko vielä nuori ja sitä mieltä, että v**sut, EVVK! ;)


Kommentit

 1. Onhan täällä ainakin yksi euroviisutyyppi (joka ei myönnä hypettäneensä tulevaa tapahtumaa viikkoja eikä katsoneensa kaikki videot tuhanteen otteeseen niitä kovaan ääneen arvostellen ja myös poikaystävälle tuputtaen :'D) Mun lemppari on jostain syystä Saksa, mutta myös Slovenian voitto olisi okei :) Mainitsemasi Australia on myös tosi kiva hyvänmielen viisu, olen jotenkin korviani myöten täynnä grande amore ja maailmanrauha balladeja... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saksalla ja Slovenialla oli myös kovat vedot vaikkakin tää oli niin nähty juttu, että Måns meni ja voitti ;)

   Poista
 2. Täälläkin odotellaan viisumaratonia/sirkusta. Tykkään Ruotsin ja Viron kappaleista. Australia on myös yksi suosikki. Hauskaa viisuilua sinne!

  VastaaPoista
 3. Itse oon aika ahkeraan sillain puolittain aina lapsesta asti seurannut euroviisuja. ja nyt vanhempana melkein huonommin. Ja nyt tuli vain hetken katsottua. Oli jotenkin niin latteita duetto ballaadeja, ettei jaksanut!
  Tuo sinun suosikki oli kyllä ihan hyvä. :)
  Tää ruotsin voitto renkutus biisi, on jotenkin niin kuulun tuntuinen jo nyt, ettei jaksais...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, enää joudut vuoden kuuntelemaan sitä Ruotsin kipaletta ;) Tsemppiä :D

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!