Kyllä he ovat ansainneet lasillisen jos toisenkin!



Eilen oli mahtava päivä. Juhlittiin päiväkodin kevätjuhlia oman ryhmän kesken. Viimeistä kertaa sillä kokoonpanolla. Olin jo ennakkoon itkeä tirauttanut, kun joudumme luopumaan niin mahtavista hoitajista tenavan siirtyessä toiseen ryhmään. Ole siinä nyt sitten kannustava ja reipas äiti, joka johdattelee lapsensa uusiin haasteisiin, kun vanhasta luopuminen tekee niin kipeää. Mutta tiedätkö sen tunteen, kun olet löytänyt jotain timanttista, eihän siitä halua kukaan täysijärkinen luopua.


Mutta kuinka ollakaan! Sain kuulla, että ryhmän kaksi superihanaa hoitajaa siirtyykin juuri samaan ryhmään meikäläisen tenavan kanssa! Siis mikä tuuri! Aivan mahtavaa! Sydämiä, hymiöitä ja kaikkea ihanaa vaaleanpunaista suitsutusta tähän Yritä siinä nyt taas pidätellä itkua, kun kuulet uutisen kesken kevätjuhlien ja saat käteesi saman asian paperilla kirjallisena. We are some lucky bastards! Kiitos päiväkoti, kiitos johtaja, kiitos näille ihanuuksille, että olivat halukkaita siirtymään ja kiitos ryhmille henkilökunnan veivaamisesta meille parhain päin! Oh yesssss!


Joka kevät alkaa se sama veivaaminen pitkin somea: miksi päiväkodin henkilökuntaa (tai opea) pitää muistaa kevätjuhlissa, koska työtäänhän he tekevät, kun pitävät lapsemme hengissä päivästä toiseen. Oman luokkansa muodostaa etenkin ne opettajat, jotka kehtaavat julkisesti parjata saamiaan lahjoja. Anna mun tää kaikki kestää... ;)

Minä haluan muistaa päiväkodin väkeä kevätjuhlan aikaan ja joulujuhlan aikaan paristakin syystä. Kiitoksena siitä, että ovat pitäneet pirpanastani niin älyttömän hyvää huolta. Ja siksi, että he vaan sattuu olemaan ihan huipputyyppejä. Omanlaisia, persoonallisia, sydämellisiä. En voisi parempia hoitajia lapselleni kuvitellakaan. 



Tänä keväänä poikkesin normaalista linjastamme enkä tehnyt lahjomuksia itse vaan ryhmän pirstoutuessa halusimme muistaa hoitajia pienillä kuohuvilla. Codorniu on oikein kelpoa kurkun kostuttajaa eikä todellakaan toimi vihjeenä, että joisivatpa hoitajatkin itsensä joskus mukaviksi ;) Päinvastoin. Kuplivaa iloa tulvillaan olevat päiväkodin tädit ovat lasillisensa ansainneet. Lasillisen jos toisenkin.

Ja kortit valitsin Anna-Mari West Photographyn valikoimasta. Ihanat kuohuviinikortit mansikoineen!


Kevätjuhlat olivat muutenkin ainutlaatuiset.
Ulkojuhlat erilaisine toiminallisine pisteineen
EIKÄ
losottanut taivaan täydeltä vettä, kuten yleensä.
Meillä oli tosi hauskaa, jälleen kerran
Pikkutyyppi hermoili etukäteen ja ohjeisti meitä:
siellä saa sitten ottaa yhden pullan ja
mehua saa sitten niin paljon, kuin haluaa. Selvä ;)

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin...
Pari päivää taukoa ja sitten on ekaluokkalaisen vuoro.



Kommentit

 1. Eipä ole päiväkodintyypeilläkään käynyt huono tuuri, kun on osunut kohdalle tuollainen perhe. Kauniisti kirjoitat lapsesi hoitopaikasta ja työntekijöistä. Jos meitä hoitajia niin myös vanhempia on monensorttista tyyppiä. Ihmisiä kun kaikki ollaan :)

  Noista lahjoista. Itse olen muistanut omien muksujen hoitajia ja opettajia koska haluan ilmaista oman henkilökohtaisen kiitokseni. Toki sanatkin riittäisivät, mutta kun muutenkin olen lahjojatyyppi, niin miksipä ei. Myös muksuille itselleen on ollut tärkeää ja hienoa saada viedä lahjoja päiväkotiin ja kouluun. Yksi vie niitä muulloinkin kuin jouluna ja keväällä :D Meidän kasiluokkalainen haluaa tänä vuonna muistaa luokanvalvojan lisäksi myös kahta aineopettajaa. " Koska ne on niin hyviä tyyppejä", sanoi itse.

  Päiväkodintätinä lahjoihin suhtaudun niin, että kiitos jos jotain saa ja ei haittaa jollei mitään saakaan. Oikeasti se paras kiitos on siinä, kun huomaa lapsen viihtyvän ja kiintyvän. Plkassahan sitä "kiitosta" ei näy...kutsumusammatti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana! Lahjojatyyppi! <3

   Kiitos kauniista sanoistasi ja sinullakin on niin hyvä sydän ja mahtavaa, kun ne "opit" ovat periytyneet lapsillesikin.

   Onnekkaita mukuloita jotka saa olla hoidossasi <3

   Poista
 2. Päiväkodin henkilökuntaan niin vanhemmat kuin eritoten lapset kiintyy. Tekevät rankkaa ja upeaa työtä ja ovat jokaisen kiitoksen arvoisia. <3

  Aivan ihana lahja. <3

  VastaaPoista
 3. Ihana muistaminen henkilökunnalle, mä ostin tänä vuonna opettajille dermosil- hemmottelua!
  Iloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! Dermosil-hemmottelu kuulostaa myös ihanalta <3 Onnekkaat opet! Ja kiitos <3

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!