Minunlainen kirja, Keep calm & ...

Keep Calm&do stuff-hullun sisko kävi jokin aika sitten Kasvihuoneilmiö-nimisessä keitaassa ja toi sieltä tuliaisiksi minunlaiseni kirjan. [ Kiitos! ] Pitäisi muuten itsekin suunnata Kasvihuoneilmiöön. Oletteko te jo käyneet?

Kirja ei muuten oikeasti olekaan kirja, vaan säilytyslaatikko, minne voisi laittaa jemmaan vaikka sellaisen hätävarapaketin, missä olisi särkylääkettä, suklaata ja kymppi. Eikö noiden löytyminen hädänhetkellä aina tee naisen iloiseksi? Oh yess!


Keep calm and carry on!
Kommentit

 1. Enpä ole koskaan kuullutkaan Kasvihuoneilmiöstä, kiitti vinkistä :) Tuo "kirja" on kyllä aika kiva, voisin vaikka itsellenikin ostaa :) Niin totta, suklaa ja pieni summa rahaa tekee joka naisen iloiseksi hädän hetkellä. Oivallinen ajatus jemmata hätävarapaketti tuonne kirjan kätköihin kyllä :)

  VastaaPoista
 2. Missä tuo Kasvihuoneilmiö on? Ihana kirjakätkö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä taitaa olla siellä Nummu-Pusulassa tai yhteystiedoissa ainakin on "Nummi". Olevinaan tosi kaukana Helsingistä - eikä edes ole! Ensi kesänä mekin mennään sinne retkeilemään, VIIMEISTÄÄN :)

   Poista
 3. Minullakin on tuollainen kirjakätkö - erilaisilla kansilla tosin - ja isäntä on ominut sen kaikenlaisen tilpehöörin säilytykseen, mistä aina välillä motkottelen;)
  Kasvihuoneilmiössä tuli käytyä aiemmin useamminkin aina Helsingin matkoilla, mutta kun tuli uusi moottoritie, niin sen ohi tulee ajettua herkemmin. Pitääkin seuraavalla reissulla yrittää varata vähän enemmän matkantekoaikaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, ihana isäntä :D Todellakin, lisää matkantekoaikaa ja Kasvihuoneilmiöön :)

   Poista
 4. Mulla on kotosalla Perfect Home-kutsuilta ostettu tuollainen kirja, kylläkin eri kansikuvalla. Säilyttelen siellä tv-kapulaa. Kauniin valinnan olet tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TV-kapula on muuten aika hyvä jemmata tuonne :D Voisin olla hetken telkkarin kunkku kun kukaan ei tietäisi missä se kapula mahtaa olla ;) Jonain päivänä...Hih!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!