Robin Ruth makes me happy!

Tukholman risteilyltä tarttui (kuumetaudin, valokuvien ja pullean navan lisäksi) mukaan pari Robin Ruthin juttua. Eipä ole RR aikaisemmin pistänyt silmään, niinpä nyt oli pakko saada omat matkamuistot.Olenkin kaivannut olalta kainaloon menevää pientä laukkua, minkä voisi napata esim. ruokakauppaan mukaan ja tässähän se nyt on! Sinne mahtuu kaikki tärkeimmät ja vähän extraakin.Laukun mukana oli kirje. Ollaan ystäviä :DMukaan tarttui myös täydellinen pieni kolikkopussukka kärrykolikoita varten, mitkä tällä hetkellä risteilevät pitkin auton hanskalokeroa. Vaan eipä enää! (Semisti kyllä tuntuu siltä, että milloin kärryt tulee höylättäväksi käyttöön vaikka kaupan kantiskortilla, ei tarttisi joka kerta juosta auton ja kärryjonon väliä, kun kolikoita ei koskaan ole ja ne vähät mitä on, on siellä autossa. Sattuuks muille näitä laatujuttuja olleskaan? :D)JOS alkoi tuntumaan siltä, että haluat omat Robin Ruthit, niin mene toki Siljalle risteilemään ja hakemaan omasi. Varaa matkasi TÄÄLTÄ.

Huomasin myös, että Bellapuoti kauppaa myös Robin Ruthia. Tsekkaa TÄÄLTÄ.En osaa hamstrata tuoksuja tai juomia taxfreestä, koska haluan ostaa asioita joita oikeasti tarvitsen. Joo, tylsää, tiedän ;) Mutta nämä ostokset olivat tuiki-tarpeelliset ja piristävät arkea kivasti. Tai avaudunpa sittenkin... Tax freessä voisi kyllä minusta olla lapsenvahtipalvelu, että voisi mukelot heivata vaikka puoleksi tunniksi sinne touhuamaan, että voisi itse hiplata kaikki tuoksut ja viinit läpi ilman, että joku pieni ulvoo kurkku suorana, että miksei jo mennä katsomaan karkkeja, kun ollaan jo oltu puoli MINUUTTIA siinä hajuvesien kimpussa. Katsomaan karkkeja! :D Kuka jaksaa tapittaa niitä karkkeja? (No lapset :)) Joita suurimmaksi osaksi saa lähikaupastakin, paitsi että annoskoot on valtavan suuret ;) Ja kuka jaksaa sitä hirmuista vinkunaa, kun on pakko saada joku lelupörpötin, missä on viisi namia ja sitten se lelu mikä menee särki tai katoaa alle päivässä? Se vuodatettujen kyynelten määrä, don't get me started... :D Aikuisuuden merkki on niellä tappio ja tehdä toisinaan mieliksi muille. T: kärryihin karkkihyllyllä nojaiileva haukottelija ;) Muuten tax freen lähes totaaliskippaaminen ei tuntunut juuri missään, mutta ne VS:n body mistit olisivat kiinnostaneet minua yhtäpaljon kuin hyllyllä parveilevia 10-vuotiaita. Täytynee osoittaa että minussakin asuu nuori nainen (jossain tuolla vuosirenkaiden sisällä) ja se nainen tykkää tuoksua muullekin kuin hikiselle työnteolle. Jos sattuu olemaan kokemuksia noista VS:n body misteistä, suosituksia otetaan vastaan. Täytyy buukata risteily (yes) tai tilata netistä.

Nyt taidan valita ja tuoksua kahville, ennenkuin vedän jumppatrikoot jalkaan. Se olis tänään päiväkodin kevätjuhlapäivä. Tiedossa urheilua. Ihan parasta! Kohta mennään Robinruthit kesätuulessa lepattaen ;)
Ainiinjoo, ostettiinhan me myös äärettömän tuikitarpeellinen valomiekka ;) Nokun lapselle... ;)


Kommentit

  1. Vastaukset
    1. Hehe, nimenomaan. Voi olla, että olen pimentänyt lapsen huoneen sälekaihtimilla ja pimennysverhoilla ja taistellut pimeyttä vastaan valomiekalla ja tajunnut sen päästelevän erilaisia ääniä mitä enemmän huitoo. Mutta ei siitä sen enempää ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!