Juhannuksen jälkeisessä sumussa

Ajattelin lauantaina kruunata aivan mahtavan juhannuksen viemällä lapset nauttimaan ilta-auringosta Aurinkolahden rantaan.

Niin missä se ranta on, näytti siltä kuin olisi Photoshopattu kokonaan pois?

Rannalla oli vain muutama muu ihmettelijä ja me. Piti oikein maalle ottaa Skypeyhteys ja tiedottaa erikoisesta säätilasta nopeammin kuin tiedotusvälineet.


Mikälie Black Pearl olikaan rantautumassa kun moiset sumut oli päässyt ilmoille, mutta me emme sitten jääneet ihmettelemään sumuseinää vaan suuntasimme ihanaan Kahvila Kampelaan. Oli muuten meidän ensimmäinen kerta ja olin hieman skeptinen - olimmehan paikalla vain hetkeä ennen sulkemisaikaa - ei siellä varmaan enää mitään ole, varottelin perhettä. PAH! Tarjolla oli yhä mitä houkuttelevampia pullia, lihiksiä, sitä kalakeittoa ja pannaria... Tuo on katoava luonnonvara, oikeasti. Niin monta kertaa ollaan käyty jopa pari tuntia ennen jonkun muun kuppilan sulkemisaikaa yrittämässä kaffille ja jäljellä on enää muutama kuiva käntsy jotakin pullantapaista tai sitten on jo myyty eioota. Joten hyvä Kahvila Kampela, keep up the good work!Siellä jossain puiden ja pilvien takaa pilkisteli aurinko. Kun olimme kurvanneet takaisin kotipihaan, oli maisema sumuton ja ilta mitä kaunein. Kyllä kesä on ihmisen parasta aikaa.


Sumut on pyyhitty silmistä pois, viikon mummulassa lomailleet ipanat rutisteltu melkein rusinaksi, viikon kaiken kirjavat kuulumiset vaihdettu, yritetty palautua aikuisten rillumarei-arjesta takaisin kuriin ja järjestykseen (heh heh) ja kyllä, iltavuoroviikko pitää ihmisen kiireisenä. Mutta ei sekään haittaa, onhan kesä!

ps. Hyvää lomaa sen aloittaneille :)Kommentit

 1. Oli kyllä aivan uskomaton sumu, hienosti olet saanut talletettua kuviksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, voi olisikin älynnyt ottaa järkkärin mukaan mutta sillä mentiin mitä oli ;)

   Poista
 2. Mieletön sumu siellä todellakin ollut. Kiva käydä uusissa kahviloissa! :) ja kesä on juurikin siihen parasta aikaa!

  VastaaPoista
 3. Tosiaan, mikä sumu! Taisi olla läpi Suomen sumuista lauantaina, mutta täällä vain huomattavasti vähemmän.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?