Kesän kuuma office look! (or not...)

Vuasikausia olen ihmetellyt, että mitenkä se voikin olla niin vaikeaa säädellä ilmastointia tai lämmitystä - niin kotona, virastoissa kuin busseissakin. En edes viitsi pyytää sanomaa "hep" jos on palellut kotona, jäätynyt virastossa (muutenkin kuin henkisesti) tai sulanut kesällä bussiin. No vanhemmanmalliset lähijunat on toinen.

Meillä on duunissa tämä kesäperinne jonka vuoksi me olemme perillä kesän kuumimmasta office lookista! Ei, ei todellakaan mitään tällaista...
VAAN...

VILLASUKAT!

Ihan pöhköä, kun ulkona voi hiihtää ilman sukkia vaikka baltsuissa, mutta toimistossa tarvitaan villasukat. Hiihtäminen on aivan sovelias termi ottaen kesäilmaston huomioon ;)LAPASENTAPAISET!

Mitkä vaan, kynsikkäät, sormikkaat, kaikki käy. On niin k-y-l-m-ä.HUIVIT!

Shaalit, viltit, mitä näitä nyt on. Kaulalle, hartioille, syliin, päähän.
Kaikki tyylilajit on sallittuja.


Mutta ei pare valittaa. Muistaakseni joskus vikistiin siitä, kun kesällä on toimistossa liian kuuma. Oh well, ei ole enää ;) Onneksi olen neuletakissa ja villasukissa viihtyvää sorttia. On ihan mahtavaa, kun täällä ei ole liian tarkka pukeutumiskoodi vaan saa toteuttaa itseään sellaisena kuin on. Tai ainakaan toistaiseksi kukaan ei ole kehdannut ihmetellä ääneen ;)

Pysykää lämpimänä
Kommentit

 1. Ollaan varmaan samassa virastossa, ihan himpskatin kylmä meilläkin (:
  -tea-

  VastaaPoista
 2. Ilman villasukkia ja kaulaliinaa en pärjäisi päivääkään. Kuvan toimisto-lookin värit on kyllä ihan meikäläisen makuun, vaikka käytännössä saisi palella koko päivän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, kiva kuulla että muitakin keskikesän villasukkatyyppejä löytyy :)

   Poista
 3. Täälläkin käytössä villasukat ja viltti ympäri vuoden! Tämä on erityisen harmillista koska melkein tarvitsisi olla vaihtovaatteet kun lähtee töistä. :D Kesäkuumalla olisi kiva mennä töistä suoraan kaupungille ja olisi ihan kiva niitä hellemekkojakin käyttää. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!