Terveisiä Ikeasta: lapset syö kesällä ilmaiseksi & IKEA-lähipiste Jyväskylä


Jo muutaman päivän oli kutkutellut (ei allergia vaan...) ajatus Ikeaan menosta ja mikäs sen parempi hetki mennä, kuin etäpäivän jälkeen samalla kun hakee pikkutyypin päiväkodista ja kun vielä samainen pikkutyyppi aloitti siitä kesälomansa, niin päätimme juhlistaa tapahtumaa syömällä ulkona.

Kävin inspiroitumassa vaaleanruskeista hyllyistä...... ja valkoisista ihanuuksista. Naulakkoa olen miettinyt myös meidän olohuoneen seinälle, koska olisi kivaa ripustella esille kaikenlaisia kivoja juttuja, kuten esim. vaihtuva valokuvanäyttely, joku inspiroiva vaate, värikkäitä kankaita, rautalankaisia ihanuuksia - you name it!Ikea Nipprig oli yhä yhden kulmauksen vallanneena. Nipprig on siis erikoismallisto, mikä tuli keväällä myyntiin. Vihreää, mustaa, luonnonvärejä, ihanaa. Me tuolla viihdyttiin pyörimässä, etenkin ne kassit kiinnostivat.Ihana idea majoittaa erikoismallisto omaan nurkkaukseensa ja tuoda sinne malliston omaa rouheaa tunnelmaa. Korituolit kiinnostavat myös. Tarvittaisiin vain 5m2 enemmän tilaa eteiseen mutta omatoimirakentaminen lienee tässä kohtaa ehdoton ei ja mietitään hartaammin, minne voisi oman korituolin sujauttaa? Nimimerkillä: voi olinpa lapsena kateellinen siskon upeasta korituolista...

Ja sitten vielä hyviä uutisia!

Suomen poliitikot tuntuu haluavan kamalasti leikata pienituloisten lapsiperheiden ostovoimaa (=huono uutinen ja hyi hyi teitä poliitikot!) mutta onneksi on Ruotsin Ikea  mikä on omistautunut perheiden hyvinvoinnille. Tämä näkyy tänä kesänä niin, että Ikeassa lapset syövät ilmaiseksi!

Kävimme eilen toteamassa tämän itse ja tosiaan ilmaisuuden ansiosta neljän hengen päivälliselle tuli kahveineen hintaa vain 12€. 12€ = ei kaupassakäyntiä, ei ruuanlaittoa, ei kattamista, ei tiskaamista, ei siivousta... Suurin vaikeus oli päättää, mitä sitä söisi. Muut päätyivät lihapulliin, minä kasvispyöryköihin. Ja lopuksi vielä erittäin hyviä uutisia Jyväskylässä ja lähiseuduilla asuville
10.6.2015 avataan IKEA-lähipiste Jyväskylään!


"IKEA-lähipisteessä on pienimuotoinen sisustusnäyttely, IKEA-nettikaupan noutopiste sekä sisustustuotteiden ostospaikka, jossa on rajattu valikoima sisustustavaroita. Lisäksi lähipisteessä on joukko palveluita kuten keittiöiden suunnittelupalvelu sekä mahdollisuus tilata huonekalujen kokoamis- ja asennuspalveluja kotiin.

IKEA-lähipisteeseen voi tilata tuotteita, joko IKEA-nettikaupasta, IKEA-tavarataloista tai lähipisteestä paikan päältä. Tuotteet saapuvat IKEA-lähipisteeseen, josta ne voi noutaa itse kotiin. Lähipisteessä on mahdollista ostaa sisustustuotteita, kuten esimerkiksi tekstiilejä tai muita pienempiä sisustustavaroita suoraan mukaan. Valikoima on selvästi rajatumpi kuin tavarataloissa: lähipisteen sisustusmyymälässä on myynnissä noin 100 tuotetta, kun taas tavarataloissa on noin 9500 tuotteen valikoima. Nettikaupan kautta on tilattavissa koko nettikaupan valikoima." (Lähde: Ikea)

Lue lisää TÄÄLTÄJyväskyläläiset bloggaajat ja Ikea-ihmiset, uskon tämän homman nyt teidän käsiin. Menkää avajaisiin, menkää avajaisten jälkeenkin. Fiilistelkää, ottakaa kuvia ja levittäkää sanaa. Kertokaa kokemuksistanne blogeissanne, Facebookissa, Instagramissa hastagilla #IKEAlähipiste ja Twiitatkaa, niin että me kauempanakin olevat tyypit päästään kurkkaamaan miltä siellä näyttää. Kuka rohkenisi ottaa videon käynnistään? ;)

Ikea on niin vahvasti paremman arjen puolesta. Ihan mahtava juttu


Kommentit

 1. Minä pidän Ikeasta. En aina, mutta siellä on monta kivaa juttua joita on meille kotiutettukin hiljalleen. Jossain vaiheessa kävimme siellä liikaa, siksi olen vähentänyt käyntejä huomattavasti, mutta nyt taas kun yliannostuksesta on päästy niin ajoittain haluaakin lähteä inspiroitumaan. Luksusta on asua kahden Ikean lähellä, pääsee arkena illalla näppärästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, se yliannostuksen vaara on kyllä olemassa ;) Hyvä, että olet löytänyt balanssin :)

   Poista
 2. Iksussa on aina kiva käydä ja uusiutuukin mukavalla välillä. Herkkumyymälä on yksiä kohokohtia, puhumattakaan kaiket heräteostokset. Kiitos vinkistä, viime kesänä olikin tuo lapset syövät ilmaiseksi, mutta enpä sitä enää muistanut. :)

  Iloa viikonloppuun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että ilahduit vinkistä ja toivottavasti teilläkin on ollut hyvä viikonloppu <3

   Poista
 3. No mä kyllä käyn ja varmasti sanon sanasen uudesta mini-Ikeasta ;) Avajaisiin en mene edes kirveellä.

  VastaaPoista
 4. Me kävimme Ikeassa lounalla ja kiitin kun koko perhe tuli ruokittua 6 eurolla.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!