We own you now weasel boy

Ai kamala. Todistettavasti luen muutakin, kuin Ikean kuvastoja.
Pasan ja Atpon kirjoittama teos on sangen kuvaava. Kesälomien lähestyessä työpaikoilla ilmapiiri on kateellisen kiristävä, kun lomalle lähtevät laskevat päiviä tai tunteja vapauden koittamiseen. Kun taas loppuporukka laskee: vielä KOLME viikkoa töitä, vielä KUUSI viikkoa töitä, mikä KESÄLOMA, sitä oli vain VIIKON???

Väittäisin, että aika montaa heeboa tänäänkin eniten vituttaa työ. Hihi.Kirja sopii palanpainikkeeksi aikuisempaan makuun lastenkirjallisuuden jälkeen. Tiedätkö, kun koko päivä on mennyt aamusta asti vähän vinoon ja sitten päivän päätteeksi luet siitä, kuinka siili auttaa pupun puuhun ja lopulta kaikki ovat onnellisia kun tiedät, ettei se nyt vaan niin mene oikeasti. Siilillä on pirskatin terävät piikit enkä ole ollenkaan varma siitä, mitä pupu tekee puussa :D Kaiken sen jälkeen, kun ei oikein voi "ragesiivotakaan" energioiden purkamiseksi, kun hengityskin aiheuttaa sen, että ipana ohjeistaa omasta huoneestaan, että voitteko olla hiljaa että hän saa nukkua! Joten mikäpä sen parempaa, kuin tarttua kirjaan joka purkaa fiilikset puolestasi, lähinnä naurattamalla (ja sekin täytyy siis tehdä sisäisesti) ;)

We own you now. Right.


Minä en onneksi ole kateellinen (edes lomasta), koska sehän on ihan parhautta, kun loma on vasta edessä. Työkin on loistavaa. Kesän ulkopuolellakin :D

Lue Facebookista keskikesän terveiseni teille ja kivaa päivää
Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!