Indiedays lukijatutkimus


Indiedays on jatkuvasti kiinnostunut paitsi bloggaajistaan ja portaalista sekä visuaalisesti että teknisesti, on Indiedays kiinnostunut etenkin sisällöstä, mitä bloggaajat tuottavat kaikissa muodoissaan (Inspiration, VIP ja varsinaiset Indiedays-blogit) ja mitä te lukijat odotatte portaalista ja sen blogeista. Niinpä kaikissa Indiedays-blogitsydeemin blogeissa käynnistyy kuukauden mittainen lukijakysely. 

Itse olen toooosi nihkeä vastaamaan kyselyihin, koska en kestä sitä, että ne yleensä ovat pitkiä kuin nälkävuosi, monivalintakysymyksiä on vähintään 20 ja nukahdan jossain kysymyksen 7 kohdalla ja monet kysymykset on niin vaikeasti tulkittavissa, ettei niistä ota erkkikään selvää. Niinpä voin paljastaa jo etukäteen, että jos vastaat lukijakyselyyn blogini pop up:ista tai suorasta linkistä, siellä takana nököttää 18 kohtaa, joista 16 on varsinaisia kysymyksiä ja kaksi kohtaa yhteystietoja ym. Eli ihan pala kakkua.

Kaikki tutkimukseen annetut tiedot käsitellään anonyymisti, eikä niitä käytetä markkinointiin tai luovuteta kolmansille osapuolille ilman vastaajan suostumusta.

Kyselyn yhteydessä voit myös halutessasi osallistua arvontaan, jossa palkintoina jaetaan kolme 100 euron arvoista lahjakorttia sekä 30 kauneustuotepakettia. Waaaaaaaaaaants! Eikö? ;)Voit osallistua kyselyyn suoraan tästä linkistä, klikkaa TÄSTÄ


ps. blogini arvonta on päättynyt, voittaja arvotaan pian! :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!