Kesäkuulumisia ja alan kuulostamaan äidiltäni

Tämä vuosi ei tee mitenkään poikkeusta sen suhteen, ettäkö aurinkoiset päivät vietettäisiin jossakin muualla kuin ulkona.

Loma starttasi torstaina sillä, että tenava1 tuli mummolasta kotiin, vaihdettiin matkatavarat toiseen laukkuun ja lähdettiin aurinkoiseen Tallinnaan. Perjantaina illalla saavuimme helteiseen ja tuuliseen Helsinkiin ja hypättiin metrosta omaan autoon, millä suhautettiin uimarannalle (jäätymään). Ja viikonloppu on ollut yhtä menoa. Mitä sitä nököttämään paikoillaan, kun pystyy liikkumaan.

Tavallaan yritän sanoa, että kiitos kun olette osallistuneet kesäiseen arvontaan! Vielä ehtii ;) Ja anteeksi, että blogi on ollut aivan unessa monta päivää ja anteeksi, kun sähköpostissani olevat viestit ovat joutuneet odottamaan. Ja joutuvat vielä vähän aikaa odottamaankin.

Sateisen alkukesän jälkeen meitä paistaneella helteellä on ollut kyllä jumalainen vaikutus. Olo on hyvä, suupielet ovat korvissa. Muutama hellepäivä kerrallaan on lähes täydellisyyttä ja kyllähän se niin on, että ihminen on luotu valoon ;)Aikoinaan, kun olin teini ja tein sitä mitä nyt kaikki teinit tekee ja joskus saatoin olla pitkälle yöhön poissa. Äitini oli aikalailla huolesta soikeana kotona, eikä uni tainnut tulla ennenkuin teini liiteli takaisin kotipesään.

AIVAN NAURETTAVAA!

Olisi nyt mennyt nukkumaan, mitäpä minulle nyt olisi voinut sattua?! (No sattuihan sitä ja tapahtuikin, mutta ne on aivan tarina sinänsä ;)) Mutta olisi äitiparka mennyt nukkumaan ja nauttinut siitä vapaudesta minkä olin ruhtinaallisesti suonut edustamalla itseäni muuallakin kuin kotonurkissa.

NOH.

Armas tyttäreni, edelleen 7vee, lähtikin extempore eilen ystävälleen yöksi. Ensimmäistä kertaa kaveriyökylään evö. Niinkin pitkälle kuin seinän taakse naapuriin. Heipat ja pusut vaihtui lennossa ja likka lähti. Olihan se tavallaan vapauden tunne...mutta kun mitä myöhemmäksi ilta kävi, sitä enemmän aivot ottivat kierroksia: mitähän ne nyt tekee? Onkohan siellä kaikki hyvin? Eihän ne nyt syö sängyssä karkkia ja tukehdu siihen? Siis päässä vilisi kaikkia "tosi viisaita" ajatuksia, ottaen huomioon, että likat olivat molemmat saman ikäisiä, suhteellisen fiksujakin, ja kotona, siellä seinän takana, oli vanhemmat... Sitten se iski päähäni (taas) kuin pesäpallomaila: alan kuulostamaan äidiltäni! PTHYI! :D Menin nukkumaan joskus puolen yön jälkeen vakuuttuneena, että eiköhän siellä kaikki ole ihan hyvin. Kai... :D

Jep, kuten arvata saattaa, en malta odottaa tulevia teinivuosia ja -RIENTOJA! Kyllä se kotiintuloaika on klo.22 - etenkin nuoren turvaksi mutta myöskin erittäin vahvasti siksi, kun stressipallomutsi ei kykene valvomaan pidempään ;)


Kommentit

 1. Me tarvitaan tulevia vuosia varten selkeesti joku stressipallomutsien tukiryhmä. Oi, miten mä IKINÄ selviän niistä ajoista järjissäni? :O Ihan just tuli päähän ne kaikki teinien kohellukset ja sekoilut. Lääkkeet, ne mä tarviin varmasti ainakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana! Stressipallomutsit! Se on totta! Joku vertaistukipesä meille hermoriekaleille viinilasin ääressä. Tätä aletaan niin kehittämään! <3

   Poista
 2. Voi miten tutulta kuullostikaan tämä postauksesi :) Meillä lapset ovat 12 ja 14v ja kotiintuloaika on laitettu viikonloppuisin 22 viikolla 20 ja kyllä ei osaa itse olla hätäilemättä vaikka kavereillaan aikaa viettävätkin ja yökyläilyissä tulee laitettua hyvää yötä viestiä ja aamulla huomenta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uih, olet edellä kävijä, sinunlaisia etenkin tarvitaan stressipallomutsit-vertaistukiryhmään kertomaan, että kyllä homma voi toimiakin ja suuret uhkakuvat voi pyyhkäistä päästä pois :D

   Ja toi on niin totta, onnea on kännykät <3

   Poista
 3. Ihanaa että muutkin kuulostavat vanhemmiltaan. ;) Tuo tukehtumisjuttu on aina mielessä ja aina tulee hoettua lapsille, ethän syö mitään sillä aikaa kun no käyn vaikka viemässä roskat. ,)

  Ihania kesäpäiviä <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!