Kotiblogit

Jos haen inspistä, suuntaan blogisfääreihin. Tai Pinterestiin. Suhautan linkit auki kännykän pikkuruista ruutua tihrustaen tai syvällisempää kenttätutkimuste tehdessä saatan jopa avata tietokoneen.

Kun haluan fiilistellä, tartun edelleen paperimuotoiseen tuotteeseen ja täytyy myöntää, että Kotiblogit saa sydämeni sykähtelemään. Viimeisin numero, eli heinäkuun lehti ilmestyi juhannuksen jälkeen.


Meillä on kaikilla oma tapamme lukea lehteä: joku ahmii sen heti kannesta kanteen, joku selailee viimeisestä sivusta alkaen kohti kantta. Minä otan ensin makupalat ja sitten nautiskelen sisällön pienissä erissä. Eri lehtien kohdalla makustelu täytyy tietysti tehdä eri tavoin, mutta Kotiblogeissa selaan sivut ja bongaan bloggaajat. Sitten tietää mitä odottaa ja jatkan lukemista myöhemmin, kun kädessä on kahvikuppi ja lapset nukkuvat.Heinäkuun kotiblogit-lehdessä oli mukana mm. ihanat "kestosuosikit"


Lisäksi joukossa oli monta semisti tuttua blogia ja mikä parasta, monta uutta ihanuutta! En malta odottaa, että pääsen klikkaamaan heidän blogeihinsa.

Olen niin onnellinen, että blogit on olemassa. Miten mahtavia tyyppejä ja ihania koteja sieltä taustalta löytyykään! Ihan paras harrastus ikinä, sekä kirjoittaa tätä omaa päiväkirjaa, että saada olla aivan loistavien blogien lukija.Ja koska #kesä2015 voi näyttää TÄLTÄ...

Kotiblogien heinäkuun numerossa oli esittelyssä myös parhaat kesäkohteet.
Kahvilaa, museota, sisustuskauppaa.
Upeaa!

Kommentit

  1. Hei, itsekin ihastuin Kotiblogit lehteen! Mukavaa vaihtelua ns. normi sisustuslehtiin.

    Terkkuja pohjoisesta! Tulin kurkkaamaan blogiasi ja tykästyin :)

    VastaaPoista
  2. Ihana lehti! Tuo lehti pitäis munkin ostaa :) Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!