Loma + hampparit + housut puristaa = elän syödäkseni?

Tämä kesäloma on kyllä mennyt kaikenmoisten herkkumättöjen kanssa. Toki salaatti on ollut kesän ykkösjuttu, mutta kun kylkiäisinä on kaikenlaista herkkua, ei voi varsinaisesta terveyskuurista puhua ;)
Majoneesin moikkaillessa kutsuvasti kannen alta täytyy myöntää, että olen joutunut miettimään etenkin loppulomasta vaatteiden puristaessa, että mitenkäs se nyt olikaan - elän syödäkseni vai syön elääkseni?

Minkä sille mahtaa, kun maailma on täynnä niin ihanaa ruokaa jotka pitäisi kaikki ehtiä syömään? Vai mahtaako?

Pitäisi syödä puhtaasti, terveellisesti ja edullisestikin, että lapset oppii hyvän mallin jo elämänsä alkumetreillä. Mutta miten on mahdollista yhdistää työelämä, pitkät hoitopäivät, tehokas ruuanlaitto ja aikaiset nukkumaanmenoajat koska herätys klo.6 - ilman että käyttää toisen ahkerasti ansaituista vapaapäivistä keittössä häärimiseen ja pakastimen täyttöön? Eines, puolieines: uhka vai mahdollisuus?

Sisäinen hyvinvointini huutaa hädissään, ei nälissään. Kohtalotovereita?

Oma hyvinvointi tulee tämän syksyn yhdeksi teemaksi elämässäni ja tulee takuulla näkymään täällä blogissakin. En malta odottaa, toivottavasti ette tekään :)


Kommentit

 1. Valitettavasti kesä tuo kyllä herkut ruokavalioon. Ja sille antaa jopa luvankin! Ja sama jatkuu sitten talven yli toki hiukan vähentäen...
  Odotan innolla tuota hyvinvointi syksyä, jos kärpänen puraisis tännekin!?!? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todentotta, toivottavasti saan nykäistyä itseni kohti hyvinvointia ja saisin sen innon tartutettua muihinkin... Alkusysäys tälle kaikelle kun on itsellekin tullut ihanasta blogistaniasta ja inspaavista tyypeistä ♥

   Poista
 2. Kesälomalla on tullut herkuteltua ja jotenkin mukamas niin sallittuakin mutta loman loputtua alkaa ruokavalio laitto terveellisemmäksi ja liikuntaa lisää siis nyt ei ole tullut lomalla kuntoiltua yhtään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa siis ONNISTUNEELTA lomalta! Syksyllä sitten ehtii taas tarttua niskasta... jos vaan ylettää ;)

   Poista
 3. Nyt on kyllä 4 päivää mennyt elämäntaparemppa hieman mönkään, kun on ollut aivan hurjan paljon ihmisten kanssa seurustelua. :) Nyt on pakko ottaa pakkia, sillä hieman tänään kuminauha kiristi housuissa. ,)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia itsellesi inspiraatiosta! Olet tehnyt huikean suorituksen! Ja neljä päivää saat ruotuun varmaan aika nopeasti :) Hyvä sinä!

   Poista
 4. Musta lomalla PITÄÄ saada herkutella....

  Sen oon huomannut, että nyt kun oon toista viikkoa ollut töissä, ja on koko ajan töissä super kiire, mulla on heti alkanut lohtusyöminen! Ei kiva!
  Yritän syödä kans terveellisesti, mutta kyllä on pizzat ja suklaa maistuneet...

  Jään seuraamaan innolla terveys-teemaasi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan...lohtusyöminen...mä en nyt niin saa lähteä tuohon kelkkaan! :D

   Terveysteema alkaa pehmeästi hyvinvointipölötyksillä, hiljaa ja pehmeästi...ei kylläkään pullalla... :D

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!