Paluu arkeen (Lauri Tähkän kanssa)

TÄNÄÄN on koittanut taas se päivä, kun lomat taputellaan taskuun ja suunnataan katse kohti syksyä ja uusia haasteita (tutussa työpaikassa tosin).

Hankin itselleni syyskiireiden selättämiseksi uuden kalenterin, mikä on Lauri Tähkän käsialaa. Aika ihana, tämä Hehku.
Töitä, paltsuja. Vanhempainiltoja, infoja. Harkkoja. Lasten synttäreitä, järjestä ja osallistu. Syysjuhlia. SyysLOMA(ah, se siintää jo mielessä). Tapaamisia, tilaisuuksia. Muista, ehdi, älä unohda. Paljon taas kaikkea (josta minä nautin) ja onneksi on hyvä (söpö) kalenteri apuna.

Ihana Lauri! Ihana Hehku! Ihana syksy! LOVE is in the airps. ihan mahtava ratkaisu tämä, että palaa lomilta töihin keskellä viikkoa. Ei ole heti viiden päivän työputkijytkyä selvittänä (etenkin jos on tottunut heräämään vasta klo.9 (työaamuina klo.6) ja ruokkimaan itseään tunnin välein (töissä yhden kerran) ja miettimään vasta klo.14 että mitäköhän sitä tekisi (kun työpäivä on jo startannut kuusi tuntia aikaisemmin...)) vaan on vain kaksi päivää töitä joista toinen menee ihan palautumiseen & sähköpostien selvittelyyn ja vasta toisena päivänä pääsee töiden tekemisen makuun. Sitten onkin kaksi päivää lomaa (viikonloppu) ja sitten vasta paluu perusarkeen ja viisipäiväiseen työputkeen. Onnea on, että on ylipäätään joku työpaikka tässä umpihullussa nyky-yt-Suomessa ja aivan mielettömästi tsemppiä työpaikkaa etsiville!

pps. herätys klo.6 oli kyllä tajuton, kun on tottunut heräämään klo.9-9.30... Ja tiedättekö, kun sisäinen kello pyrkii varmistamaan ettei ainakaan myöhästy, kompensoi se myöhään nukkumaanmenemistä vähän aikaisemmalla herätyksellä, eli silmät räpsähtivät auki jo 5.38... Voi olla ettei tänään tarvitse laskeskella lampaita kun pääsee illalla painamaan pään tyynyyn :D

Kommentit

 1. Mukavia juttujakin tuohon kauniiseen kalenteriin on merkitty! :)
  Todellakin on kiva kyllä aloittaa työt keskellä viikkoa eikä maanantaina, ku se tuntuu kaikista "pahimmalta"!

  VastaaPoista
 2. On todella komea, yhtä komea kuin Tähkä ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana kalenteri <3 Tsemiä arjen aloitukseen :) Itsellänikin tuo elokuussa edessä, kääks :)

  VastaaPoista
 4. Ihan huippu kalenteri ja blogisi myös :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!