Spiderman 5v


Viisi
vuotta on mennyt kuin siivillä.

En ole aivan varma, missä kohtaa sitä lakkaa päivittelemästä omien lasten kohdalla, että "vastahan se syntyi". Koska ainakin nyt tuntuu vahvasti siltä - vastahan tuo pikkutyyppi syntyi, hän tuoksui vauvalle ja pidin häntä sylissä niin, että hartiat jumittivat. Onnellisesta vauvasta, joka söi ja nukkui hyvin, kasvoi hieno viisivuotias, joka edelleen on onnellinen, syö ja nukkuu hyvin. Oliivit, homejuustot, sillit, parsakaalit, kaikki käy. (Sanokaa nyt, että tää "vastahan se syntyi"-tsydeemi menee ohi viimeistään lakkiaisiin tai armeijaan mennessä tai ammattikoulun päättäjäisissä... :))Vahvaa tahtoakin riittää ja arvelen sen olevan pelkkä hyvä asia tulevaisuudessa. Sattuneesta syystä näillä synttäreillä ei syöty kakkua Iittalan lautasilta, vaan teemaksi valikoitui Spiderman. Varmaan samalla teemalla vedetään kaverisynttäritkin sitten myöhemmin syksyllä kun spidermanjengi on palannut maalta kaupunkiin.
Koska en ole kakkuemo enkä ymmärrä sokerimassamaailmasta mitään, toteutin Spidermankakun näin. Hahmo oli tietysti lelu, jonka sankari sai pikapesun jälkeen omaan käyttöön. Lohdutukseksi siis muille kakkupuuhien kauhistelijoille, että ei se oo niin vakavaa ;)Viisi vuotta poikalapsen äitinä, viisi vuotta kahden lapsen äitinä. Viiteen vuoteen on mahtunut melkoinen kirjo kaikenlaista (pikkulegoja jalkapohjan alla, kilometreittäin laastaria, itkua ja iloa ja tila jota en uskonut koskaan koittavan: tunnen enemmän auto- kuin valokynämerkkejä. Siinä missä aikaisemmin sijoitin femman uuteen kynsilakkaan, on femmat rapisseet lelukaupan kassakoneeseen ja kotiin on tullut kahisevassa muovipussissa pikkuauto. Meillä on ehkä ziljardikertaisesti enemmän (pikkutyypin) pikkuautoja kuin (allekirjoittaneen) kynsilakkoja tai huulipunia YHTEENSÄ! Wäts göing öön...) ja toivottavasti seuraavakin vuosi on täynnä kaikkea ihanaa :)

Pikkutyyppi lähti suoraan synttäreistään bailaamaan mökille isovanhempien ja kummien kanssa. Lunastetaan lähiaikoina kotiin rutisteltavaksi ennenkuin allekirjoittaneen loma loppuu.Kommentit

  1. Onnea viisivuotiaalle ja myös äidille! Ja kuule, kyllä sinä vielä sitten intin kynnyksellä ja kodistamuuton kohdalla ihmettelet ihan samoin: minne nämä vuodet menivät;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih ja voi ei :D Ajattelin että inttiin mennessä olisi jo helpompaa mutta ilmeisesti ei ;) Kiitos onnitteluista ♥

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!