Kasvihuoneilmiö


PÄIVÄÄ!

Tuon kuvan selfien vaihdettuani profiilikuvakseni henkilökohtaisessa Facebookissani sain huimasti neuvoja kokeilla jotakin rasvaa naamaani. Nyt en kyllä ymmärrä. Minusta tämä otsiksen kasvattaminen pitkäksi on aiheuttanut vain nuorenevaa lookia. I likey.Viimeiset kahdeksan vuotta ollaan pohdittu joka kerta lasten toiseen mummolaan ajellessa, että pitäisi varmaan joskus käydä tuolla Kasvihuoneilmiössä, mutta en tiedä onko ollut jäykkä ratti vai mikä, kun ei vaan olla saatu käännyttyä oikeasta risteyksestä perille. Mutta pisteet siitä, että kahdeksan vuotta ollaan sitä pohdittu. Se jos mikä on pitkäjänteistä puuhaa!

Mutta nyt tänä kesänä me tehtiin poikkeus sääntöön ja oikein aikataulutettiin tämä visiitti, että ensin mummolaan ja sieltä hyvissä ajoin Kasvihuoneilmiöön.

Kasvihuoneilmiö sijaitsee n.75 km Helsingistä Turkuun päin. Heidän kotisivut löytyy linkistä..."Ison kasvihuoneen ja vanhan rekanpesuhallin 1500 neliötä ovat täynnä jatkuvasti vaihtuvaa omalaatuista sisustustavaraa ja vaikka mitä kiinalaisista huonekaluista klassikkoelokuviin ja mummokorteista armeijan varusteisiin. Perinteisen osto- ja myyntiliiketoiminnan lisäksi myynnissä on nykyään enenevässä määrin uutta muodikasta vintage- ja retro-tavaraa ja yrityksellä on omaa maahantuontia."


Ihana kahvio/ravintola, kohtuulliset hinnat ja satumainen tunnelma!


Jo pitkään olin haaveillut saavani Heinähattu ja Vilttitossu-elokuvan itselleni, mutta en ollut löytänyt sitä mistään, vaikka olin sitä etsinyt ja kysellyt, huudellut ja luvannut maksaa muhkeitakin summia. Ei löydy. Kuinka ollakaan, sieltähän se lähti Kasvihuoneilmiöstä kympillä mukaan! Täydellistä!Eli, klikkaa itsesi Kasvihuoneilmiön sivuille ja jos et lomalla ehtinyt paikan päälle, ei hätää, koska se on auki lähes joka päivä. Hyvin ehtii, vähän hitaammatkin.

Hyvää viikonloppua!Kommentit

  1. Kasvihuoneilmiöstä saa edullisesti ostettua yksittäiskristalleja. Vaikka joulukuuseen... Ihan vain esimerkiksi. Heinähattu ja Vilttitossu-elokuvasta jäi meidän silloiselle neljävuotiaalle elämään yksi jämpti sana tiukkaan paikkaan: "Paska!" Vähän paskempi homma...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HAH, se on hyvä aloittaa sanavaraston kartuttaminen pienestä pitäen. Meillä oli jonkun aikaa peruna boikotissa mutta pikkuhiljaa sekin pääsi pannasta ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!