Kesäpäivä Vanhassa Porvoossa

Elokuun ensimmäisenä päivänä päätimme tehdä sen, mikä vielä kesän TO DO-listalta oli ruksaamatta. Käydä Vanhassa Porvoossa, missä en ollut ikinäkoskaan aikaisemmin käynyt, siis voitteko kuvitella? Sinne pääsee julkisilla, autolla, vesiteitse ja museojunalla, mutta jotenkin on vaan mennyt ihan ohi. Lauantaiksi oli luvattu poutaa, joten sinne siis.

Vanha Porvoo lunasti lupauksensa: olin sitä pitänyt suorastaan tarunomaisen kauniina paikkana, jossa on jotakin mystistä romantiikkaa. Ja sitä se oli, aivan täydellistä.

Näkymät olivat huikeat. Pieniä putiikkeja. Yksityiskohtia. Värikkäitä rakennuksia. Iloisia ihmisiä. Kimalteleva vesi. Kukkaloistoa. Mukulakivikatuja. Mäkiä. Pikkuruisia kujia. Aivan ihanaa.

Olen koonnut muutaman postauksen verran kuvia, miltä näyttää Vanha Porvoo näin helsinkiläisen näkökulmasta. Ja jos siellä ruudun toisella puolella on joku muukin, joka ei ole vielä Vanhassa Porvoossa käynyt, suosittelen lämpimästiSeuraavan kerran haluaisin nähdä Vanhan Porvoon joulun alla.
Lunta, lyhtyjä, tunnelmaa.
Oi mä tahdon!

Olen ehkä snadisti kade niille, jotka tuolla saavat asua ihan joka päiväKommentit

 1. Oi että olit täällä käymässä. Hauskaa nähdä aina kuvia miten muut näkee Porvoon. Olin itekin vanhassa kaupungissa lauantaina ja kuvaillut paikkoja mm.tuon samaisen Kirkontörmän. Yllättävän vähän tulee käytyä vanhassa kaupungissa. Aurinkoista maanantaina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kyllä on niin ihana paikka. Uskomatonta, millaisia maisemia siellä on, alle tunnin ajomatkan päässä pääkaupungista, ihan mieletöntä <3

   Poista
 2. Todella kaunista. Olisinpa lähempänä, niin kävisimme varmasti tuolla.

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia kauniista Porvoosta. Olen myös käynyt kesällä, mutten koskaan joulun alla, varmaan to do listalle meni:)

  VastaaPoista
 4. Porvoo onkin ihana. Me ajallaan kaupungista läpi kun mennään Porvoonmökille, sinne viimeiselle rannalle ennen avomerta. Joka kesä pyritään kyllä tekemään päiväretki kaupunkia ihailemaan. Ja brunbergin tehtaalta täytyy aina tryffelit ja suukot hakea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Brunberg on ihan ehdoton <3 Mäkin haluan mökin Porvoosta <3

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!