Porvoo, part 2

Vielä haluan jakaa muutaman Porvoo-kuvan teidän kanssanne. Ajatella - nämä ihanat kuvat on nappaistu jo lähes kuukausi sitten! Aika lentää, minä vanhenen kuten Porvoo - old is good, eikö?
Vanhasta Porvoosta tulee mieleen tosi vanhat "huudini", nimittäin ihan pikkupirpanana minun maisemat olivat Puu-Vallilassa. Jollain omituisella tavalla tuntuukin, että omat juuret ovat osin täällä missä nyt olen, mutta tuo puutalokuvio kuuluu erottamattomana osana omaan sielunmaisemaani, vaikka en puutaloelämästä haaveilekaan (tai vaikka haaveilisinkin niin en ainakaan ääneen. Ja vaikka haaveilisin äänettömästi päässäni, ei se ole kovinkaan realistinen haave, allekirjoittaneen kunnossapidolliset toimintamallit huomioiden...).

Porvoo-päivänämme kävimme popsimassa ravintola Timbaalissa, missä oli aivan mahtava kasvispasta. En voisi keksiä parempaa aloitusta hyvinvointi-projektille, kuin että aloittaa olemalla onnellinen pastasta.

Vanhan Porvoon pienet yksityiskohdat, kapeat kadut, suloiset sydämet ikkunaluukuissa, ruosteiset lukot. Kuvattiin kaikki. Ja inspiroiduttiin aivan valtavasti! Viisivuotiaskin heilui alkumatkasta kameransa kanssa. Mitä isot edellä... ;)


Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!