Uudistunut Indiedays

Ensikosketukseni Indiedays-blogiportaaliin oli aikoinaan se, että surffailin puhelimella Indiedaysin sivulle, tykkäsin heidän sivun mobiiliversiosta, koska se oli blogiportaaleista ainoa, jota pystyi selaamaan puhelimella suorastaan erinomaisesti. Lähetin heti palautetta Indiedaysille, jossa kiitin hyvästä portaalista.

Indiedaysillä on puuhattu uudistusta ja nyt tänä syksynä se vihdoinkin koitti! Minä olen todella iloinen tästä muutoksesta. Lukijan näkökulmasta on helpompaa sujahtaa lukemaan uusia mielenkiintoisia blogeja ja niitä vanhoja suosikkeja, tietenkin. Bloggaajan näkökulmasta on mahtavaa, että uudet lukijat voivat helpommin löytää tiensä minun blogikotiini. Tervetuloa, niin uudet kuin vanhatkin lukijat!

**

Tekstit: Indiedays

Indiedays Styles & Trends -portaalissa seurataan nuorten, rohkeiden bloggaajien värikästä elämää ja tyylin kehittymistä, saat vinkkejä treeneihin, päivän asuun ja meikkiin sekä luet blogimaailman uusimmista trendeistä ja ilmiöistä.

Indiedays Living & Lifestyle -sivustolla jaetaan laatutietoisten ja perheellisten naisten arkea ja juhlaa, sisustetaan ja herkutellaan, annetaan tyylivinkkejä, puhutaan kauneudesta ja hyvinvoinnista sekä nautitaan perhe-elämästä.

**

Lookbook.fi on muodin teemaportaali, josta löydät uusimmat trendit ja bloggaajien vinkit vaatekaapin täydentämiseen.

Beautybox.fi on kauneuden teemaportaali, joka kertoo kauden meikki- ja hiustyylit tuotevinkkeineen ja tutoriaaleineen.

Foodlover.fi on ruuan teemaportaali, joka tulee apuun kun tarvitset ideoita ja ohjeet herkulliseen ateriaan.

Livingspace.fi on sisustuksen teemaportaali, joka sukeltaa kodin ja sisustamisen upeaan maailmaan.

Motivation.fi on hyvinvoinnin teemaportaali ja kiinnostava uutuus terveellisten elämäntapojen ystävälle. Sivustolla bloggaajat jakavat omat kokemuksensa ja vinkit treenaamiseen ja hyvinvointiin.

Lifie.fi on oman elämän tapahtumat yhteen kokoava teemaportaali, joka tarjoaa hengähdystauon arjen keskelle. Seuraa bloggaajien elämän kiemuroita ja jaa heidän kanssaan niin ilot kuin surut.

**

Minun blogissani uudistus näkyy näin...


Ja minne minä useinmiten navigoin on... lifie.fiTeeman alta löytyy sitten mm. kuumimmat poiminnat -
mikä mainio paikka bongata esim. uutta luettavaa!

IDkuva

Minä uskon siihen, että jos kehitys pysähtyy, se ei ole paikalleenjäämistä vaan askel taaksepäin. Uudistuksissa on lähes poikkeuksetta jotakin hyvää, kuten nyt taas saatiin nähdä. Toivottavasti tekin tykkäätte! (Minä olen yleensä, ainakin töissä, se jonka silmä ei meinaa tottua uuteen ei sitten millään. Mutta tämä uudistus näyttää ihan siltä, kuin olisi tullut kotiin. Vihdoinkin!)

Kivaa keskiviikkoa!Kommentit

  1. Kas, kiitos vinkistä - täytyypä käydä kurkkaamassa Indiedaysin portaalia! Itse harvemmin tulen tänne sitä kautta. Mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!