Blogin nimikriisi.

Minä olen harvoin valmis. Aina jotain pitää kehittää. Varmaan aika normaalia. Etenkin näin naisena.
Minulla on ollut kaksi blogia ennen tätä nykyistä The L for LOVE-blogiani. Tämä blogin nimi on suomennettuna R niinkuin RAKKAUS (L niinkuin LAKKAUS) ja kun nimi "L for LOVE" oli blogia perustettaessa jo varattu, tein "Rasmukset": kuka vanhoista musiikinystävistä muistaa, kun Rasmus-yhtye joutui menestyksen tuulissa lisäämään nimensa eteen The-etuliitteen? Niinpä blogistani tuli oikein lontooksi The L for LOVE.

Hetkittäin hirvittää esitellä ittensä, että moi vaan, olen The L for LOVE-blogin kirjoittaja. Ihan vaan koska blogin nimi on tosi helppo lausua väärin ja hyvin vaikea kuulla oikein :D

Niinpä aika-ajoin minut valtaa blogin nimikriisi ja olen keksinyt blogille monta vaihtoehtoista nimeä.

SÄTKIMISIÄ
...kertoo perheen äidin arjesta, kun toisessa kädessä on työpuhelin ja toisessa kädessä vatkain. Kotona syntyy välillä sellaista soppaa, että sitä on vaikea purematta niellä.

VINOJA PINOJA
...kertoo kodista, missä kaikki pinot on vähän vinossa. Mutkun ei se oo niin justiinsa. Koitappa laittaa pinot suoraan, kun on monta sisustajaa jotka aina pitää omaa suoraa oikeana.

MELUKYLÄN MELODIAT
...kertoo perheestä, missä lapset laulaa niin että kylän raitilta oravatkin putoaa puusta.

RAKKAUS
...kertoo elämästä minkä täyttää (arkisen höpölöpön lisäksi) rakkaus. Rakkaus perhettä kohtaan, rakkaus ystäviä kohtaan, rakkaus kahviin ja suklaaseen. Samoilla linjoilla kuin nykyinenkin, nimi vaan olisi helpompi. Rakkaus on niin ällösöpökiva, ettei siitä voi luopua.

PUUROA HIUKSISSA
...no ihan sitä itteään.

YKSI SUKKA VÄHEMMÄN
...ja muita tarinoita pyykinpesun ohesta: tahranpoistoa sukista, huuhteluainetta sielulle ja aivot kuivuu pyykkinarulla.

KEIKAUSKAKKU
...terveisiä lattialta!

JA MONTA MUUTA KÄYTÄNNÖLLISEMPÄÄ, ARK(T)ISEMPAA, KUVAAVAAMPAA NIMEÄ. Niin ja katu-uskottavampaa myös. Olisinpa aikoinaan keksinyt vaikka olla ihan vaan Sarin blogi (aikalailla suoraan lainattu Riikan blogista :D). Less is definitely more, mitä nimiasioihin tulee.

Silti aina päädyn siihen, että rakas vaikeaniminen The L for LOVE on just sitä, mitä tämä blogi on. Sen piti olla (vain) plussatyylistä kertova aikuisennaisen blogi, mutta sitten tulikin arki ja blogi alkoi kertoa elämästä sellaisenaan. Keittiössä paistuvat piirakat, lapset söpöilee, on neuloosisolmuja, puutarhailmiöitä ja kaikki muut villasukkailut mahtuu hienosti näiden kansien väliin. Tässä blogissa olen kuitenkin kotona, toisin kuin edellisissä, joista oli pakko avata kokonaan uudet ovet maailmalle. En ehkä ole valmis, mutta olen löytänyt sen mitä olen etsinyt.

Rakkaudella siis jatketaan!


ps. ällös kuitenkaan ole ihmeissäsi, jos tämä jonain päivä on vaikka vaihtanut nimensä PULLASUTILAAKSI. Eihän sitä koskaan tiedä ;)

pps. aloittaville bloggaajille tiedoksi. Jos ette oo "kielimiehii" niin kannattaa valita ihan suomenkielinen nimi. Yksi, kaksi sanaa korkeintaan. Pyörittele nimeä paperilla - ja suussa! Lapiolaatikko voi olla paljon parempi kuin monta lontoolaista nimeä pötkössä.

ppps. I love me -messuilla sitten halataan kun tavataan. Tavaan sitten tätä bloginimeä taas. Thöelföölööv. Jes ai kam from thö länd of hobits ;)

pppps. kuvassa on Anna-Mari West Photographyn kortti. Teksti sopii minulle/meille, kuin nenä päähän, meillä ei nimittäin paljon harmaita päiviä nähdä ;)

Kommentit

 1. HAHA! :D Mä oon niin satamiljoonaa kertaa meinannut kirjoittaa samasta aiheesta! Krooninen bloginimikriisi, joka välillä helpottaa ja välillä hiertää enempi. Tykkään sun nimestä, mut ymmärrän kyllä ihan täysin mitä tarkoitat, vaikka mun nimessä ei lontoota ookaan. ;)

  Tykkään kyllä tuosta Sätkimisistäkin (hieno taivutettava!) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thih, hyvä tietää etten kriiseile yksin :D Paitsi että en just nyt keksi sun blogin nimestä mitään vikaa. Sätkimisis olis kyl voimaa. SätKimisis. SärKimisiä. Voi että. Onko ihmisellä joskus liikaa aikaa? :D

   Poista
 2. hih, keikauskakku... :D Tuo perustelu lähinnä nauratti. Terkuin inspireiszönin Viltsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thih, meillä on kokemuksia näistä lattialle hypänneistä kakuista. Ne jos mitkä on vähän keikahtaneet. Vähän niinkuin koko tiimi. :D

   Poista
 3. Mä en kyllä edes miettinyt blogini nimeä (niinkuin en koko hommaa muutenkaan) vaan lähin vaan toteuttaan :D Olis voinu miettiä kaksi kertaa, mutta tällä mennään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thih, mutta hyvä on nimi :D Ei syytä kriisiin-siis!

   Poista
 4. Aika mehukkaita nimiehdotuksia kyllä. Ja ehkä parempia kun Sarin blogi, tai jos se olisi ollut vielä Sari Maaritin blogi. Koska meillä melkein kaikilla Sareilla toinen nimi on Maarit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ihana! Sari Maarit. Voisinpa ollakin ;) Kiitos, piristit päivääni isosti ♥

   Poista
 5. Nimikriisin niin ymmärrän. Sitä lontoolaista kun itsekin viljelen - tosin alunperin piti tulla Kaaoksen keskellä, mutta kun se oli varattu jo.
  Ja tämä sinun blogisi nimi on hyvä - sehän itse asiassa sisältää kaikki nuo muut, joita olit pohdiskellut;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thih, kiitos kannustuksesta :) Ja aivan, oikeassa olet!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!