Hyvinvointi: miten on menny noin niinku omasta mielestä?

HUPS,

olen tainnut viimeksi kertoa teille n.1,5kk sitten tästä hyvinvointiprojektistani, missä tavoitteena on tehdä muutos korvien väliin, suoriutua aikamoisesta elämäntaparemontista, vähän keventyä, nostaa kuntoa ja voida niin paljon paremmin.

Joku varmaan arvaakin, miten on mennyt. Insta ja blogi on täyttynyt herkkukuvista, kun pitsaa on mätetty menemään ja kyytipoikana on ollut Blossaa ja jälkkäriksi vähän suklaatia ;)

No ei se nyt ihan ole koko totuus. Hyvin menee.

Paino on heilahdellut: vaikein viikko oli tyttären "kaverisynttäriviikko", kun leivoin, maistelin, kehitin reseptiä ja söin muutenkin huonosti. Mutta se oli vain elämää! Painotilanne on ollut joko jumi tai laskusuhdanteinen ja se on ollut hyvä!

Mutta tuli tuossa hirveä hyppäys, +1,2kg.


Mutta se hyppäys johtuu siitä, kun ostin uuden vaa'an. Se näyttää 1,2kg enemmän kuin vanha, kun testipunnituksia tein, eikä haittaa ollenkaan. En alkanut muuttamaan vanhoja merkintöjä painopäiväkirjastani vaan siellä on nyt +1,2kg, selitteenä "uusi vaaka" ja siitä jatketaan. Painon seurantaan käytän muuten RecStyle-sovellusta. 

Lomalla tein myös elämysmatkan vaatekaappiini. Tiedättehän sen tunteen, kun vaatteet tuppaavat kutistumaan vaatekaapissa? Minä löysin sieltä löysiä vaatteita, jotka saivat lähteä, koska en aio enää koskaan olla niihin kaapuihin sopiva. Jokusen hameen jätin, kokeilen jos ne pysyisivät vyön kanssa päällä, tykkään niistä ja niiden historiasta niin paljon, etten voinut luopua.

Siksi hyvinvointi-postauksia ei ole juurikaan tullut, kun mitään "uutta" ei ole ollut kerrottavana, koska kaikki sujuu niin hyvin. Alkustarttiryhmäni on lopettanut toimintansa syyskuun lopussa, se oli vain 2kk yhteisrykäisy ja kukin jatkaa tahoillaan matkaansa. Kuten minäkin.

Se tässä liki 2,5 kuukaudessa on tullut opittua, että tämä on vain elämää. Välillä paino laskee, välillä jumittaa. Herkuttelu on sallittua, ei joka päivä ja herkkupäivinä on syytä keventää muilla tavoin: muut ateriat täytyy miettiä tarkkaan ja käytävä liikkumassa. Kroppa kertoo kyllä, jos on syönyt huonosti: vatsaa turvottaa, mahassa kuplii, iho menee huonoksi ja yöunet menee. Lomalla vähän lipsahtelin etenkin iltapaloista ja se kostautui heti huonoina yöunina. Joten ihanaa palata arkeen, normaaleihin syömisiin ja rutiineihin, tervetuloa sikeät yöunet ;)

Kokonaispaino taitaa olla nyt jotakin -8kg hujakoilla, ihan riittävän kova tahti ja tavoitteena on -10kg ennen joulua JA mielellään niin ettei joulukiloja tulisi yhtään. Joulusuklaiden en usko olevan suurin ansa vaan glögi ja homejuustovuoratut keksit. Olen jo koemaistanut. Kyllä, melkein nielaisin kieleni.

Sellaisin aattein täällä kohti uutta viikkoa. Oliko siellä muita hyvinvointiprojektin parissa puuhailevia? Miten menee?
Kommentit

 1. Voi hitsi miten hienosti sulla on mennyt! Kiva kuulla :) Ja tsemii vaan edelleen!

  VastaaPoista
 2. Vau, hyvin menee! Mulla ei, mutta en anna periksi :)

  VastaaPoista
 3. Hyvin sä vedät, hienoa!!! Ja yks kaks hän onkin jo tavoitteessaan, upeaa!

  VastaaPoista
 4. Nyt kyllä teen noita avokadoleipiä ja sillä sipuli, vitsi ne näyttää herkulliselta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein! Hyviä rasvoja silloin tällöin, niin hyvä ♥

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!