Kysymys hemmottelusta ja kotitehtävä

Radiosta nappasin tämän aiheen ja kyselin tästä jo Facebookissa omilta kavereiltani, mutta nyt kysyn samaa teiltä perjantain iloksi...


miten hemmottelet itseäsi?Miten minä hemmottelen itseäni?
Heti ensimmäisenä tulee mieleen kampaaja, missä ehdin käydä aivan liian harvoin. Sama koskee hierojaa. Muistan hierojan olemassaolon yleensä vasta silloin, kun pää ei enää käänny ja sitten seuraavat vapaat ajat hyväksi havaisemalleni hierojalle on viikkojen päästä, just niin mun tuuria! ;)

Toki hemmottelen itseäni arkisemmillakin jutuilla, kuten herkuilla. Kuvassa on Cloettan uutuussuklaa, mikä oli rakkautta ensipuraisulla! Kahvin makuinen suklaa, mikäs sen ihanampaa? Hemmottelen itseäni myös lasillisella kuohuviiniä tai menemällä kahvilaan jollekin herkkukahville ja leivokselle. Näitä sattuu ja tapahtuu niin harvoin, että siksi ne ovat luksusta.

Huomaan, että hemmottelen itseäni aivan liian vähän ja liian harvoin! Kiitos kiireisen arjen sekä hyvässä, että pahassa - mitä harvemmin sitä ehtii hemmotella, sitä paremmaltahan se aina tuntuu :) Ja mikäs olisi sen mukavampi loman lopetus kuin muutama pala ihanaa suklaata?

**

Kotitehtävänä on miettiä asiaa ja voit vastata joko blogini kommenttiboksiin tai kirjoittaa aiheesta omassa blogissasi tai ihan pohdiskella omassa päässä :)

**

Nythän tämä viikonloppu on yhtä hemmottelua, kun Helsingin Messukeskus täyttyy I love me-messuista! Minäkin yritän ehtiä poiketa, vaikka lauantain osalta suunnitelmani menivätkin ihanasti uusiksi ;)


Muistakaahan hemmotella itseänne tänä(kin) viikonloppuna!
Kommentit

 1. Tänään hemmottelen itseäni pizzalla ja lasillisella punaviiniä <3 Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanat suunnitelmat, toivottavasti oli mahtava viikonloppu ♥

   Poista
 2. Hemmottelen itseäni liika usein ruualla. Se vois olla kyllä joku muukin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet ihan oikeassa! Vinkkaahan, kun kekkaat hyvän korvikkeen :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?