Lapsiperheen wc (ei ihan joka sisustajan unelma...) ja ihana pesuaine

Terveisiä lapsiperheen käytännönläheisestä wc:stä:


Method
on minulle uusi tuttavuus. Sain Habitare-messuilta bloggajalahjana Methodin käsisaippuan ja siitä se sitten lähti. Olen rakastunut. Methodin pesuaineita ei ole testattu eläinkokeilla ja he tekevät muutenkin työtä hyvän puolesta. Käy lukemassa lisää Methodin sivuilta. Kylpyhuonesuihkeesta voit lukea lisää TÄSTÄ.
No onko se sitten hyvä? No on. Koska olen siivoushommissa perfektionisti, Methodin pesuaine ei onnistunut kiillottamaan peilejämme täysin laatuvaatimukseni täyttävän kirkkaiksi, mutta hanat, altaat ym. kiiltävät putipuhtaana pyyhkimisen jälkeen. Ja kun käyttöohje on helppo: suihkuta, pyyhi. Ei mitään vaivalloisia huuhtelemisia tai liottelemisia. Methodin ikkunanpesuaineen aion etsiä käsiini seuraavaksi, onko teillä kokemuksia? Se varmaan kiillottaa peilit niin, että jatkossa tarvitaan aurinkolaseja peilailuun ;)Mutta kun lapsiperheen wc:ssä ollaan, ei siellä voi pesuaineputeleita pitää näytillä vaan korkealla kaapissa, mieluiten lukkojen takana. Mitä sieltä pesualtaan reunoilta sitten löytyy?
TEKOKASVI. Tiedän, tosi grr, mutta eihän pilkkopimeässä tilassa mikään oikea kasvi säilyisi hengissä. Plus arvaa montako kertaa viikossa kukka hyppää kengurunlailla paikaltaan? Tämä on Fejka, Ikeasta tietenkin. Tuo väriä muuten hillitynväriseen tilaan ja näyttää metkalta pitkine soiroineen.

SÄÄSTÖPAKKAUSSAIPPUAA. Meillä pestään noin ziljardi kertaa päivässä kädet, joten saippuankulutus on ihan verrattavissa suuryrityksen naistenhuoneen käsisaippuan kulutukseen. Usein meillä on vielä vieraileviakin käsipareja puhdistautumassa, joten näkemiin ihanat ja kalliit saippuat. Ja näkemiin myös ihanat keraamiset saippuapumppuputelit, mitkä eivät kestäisi ehjänä meillä luultavasti päivääkään. Ja voi unohtaa suosiolla kaikki superkonseptit, kuten valmiina vaahtona pumppupullosta tulevat saippuat. Lapset taisivat pestä käsiään tuplateholla ja saippua kului loppuun ennätysvauhdilla ;) Megasupersäästöpaketti mieluiten jotain hyväntuoksuista saippuaa toimii parhaiten. Family Fresh on ihan must.

VESIHYASINTTIRUUKKU. Kuten ei pesualtaan reunalla voi olla keraamista saippuaputeliakaan, ei keraaminen kukkaruukkukaan tule kysymykseen, koska pesuallashan olisi halki heti. Vesihyasinttiruukku on sisältä muovia ja päältä vesihyasinttia. Tuo lämpöä muuten viileähkön väriseen tilaan eikä hajoa pudotessaan eikä halkaise kaakeleita mennessään. Tämä on Fridfull. Tiedät kyllä mistä.

Oikein on toimiva paikka missä tulee puhdasta jälkeä.


Ensin en oikein lämmennyt siniharmaalle väritykselle, mutta nyttemmin olen tykästynyt siihen. Se sopii pikku-wc:mme väriksi paremmin, kuin puhdas valkoinen. Kylpyhuoneessa meillä vallitsee vaalea värimaailma, se on osaltaan täydellinen ratkaisu.

Onko siellä muita Methodiin koukuttuneita?


Kommentit

 1. Itse tykkään kans noista suihkuta ja pyyhi pesuaineista ja niit tulee ostetuksi. Tosin itsekin sekoittelen peruspesuaineen pölyille itse. :)
  Mukava kuulla että siellä kuitenkin pestään käsiä, se ku jää kuitenkin monelta tekemättä, joten ihan hyvin voi vessassa nättinä pitää superkokoista perus saippuaa! :)
  Ihana toi tekokukkanenkin, eli voisin melkein sanoa, että sisustajan vessa, eikä lapsiperheen! ;D
  Ja jos moitit noita saippuapulloja, niin monessa saippuoissa on kauniita kuviollisia pulloja ja säilytä se ja lisäilet siihen vaan sit saippuaa. Tai ostat saippuapullon muovisia kun on jo monenmoisia. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja kiitos vinkeistä :) Olisi kyllä kiva kuulla lisää tosta itse sekoitellusta peruspesuaineesta, kuulostaa mielenkiintoiselta!

   Poista
 2. Minulla oli bloggaajakassissa Methodin käsisaippua, jonka pullo on kaunis, mutta tuoksu niin voimakas, että lievästi hajusteongelmaisena saan oireita :( Lasten kanssa vessan pitää kyllä olla aika minimalistinen, siellä tuppaa sattumaan ja tapahtumaan... :D Olen niin tyytyväinen, että meillä on reilusti kaappitilaa vessoissa niin saa tavarat ovien taakse piiloon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) Olet kyllä oikeassa noista vahvasti hajustetuista pesuainista, ei aina ihan mutkaton juttu! Itse siedän migreenityyppinä sen tuoksun jos on ohimevä, mutta jo tuoksu jää käsiin tuntikausiksi ja velloo ympärillä kuin sumuharso, en voi käyttää, buu.

   Kaappitila on vessassakin tosi in, heti siistimpi vaikutelma, kun ei tavaranmäärä loiki silmille - vessassakin sitä tarvitaan kaikenlaista ;)

   Poista
 3. Me ostetaan aina sellainen iso kanisteri käsisaippuaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thih, joo, näyttää pahasti siltä että meilläkin ollaan menossa siihen suuntaan... ;)

   Poista
 4. No niinpä just, näinhän se on! Tavissaippuaa kuluu paljon, ja silloin ei viitsis 'tuhlata' kalliita saippuoita. Ja posliiniset härpäkkeet ei oikein menesty vessassa, jota lapset käyttää :) Mutta kauniilta sulla siellä näyttää silti, ja siistiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja ah, vertaistuki on niin parasta :)

   Poista
 5. Käytän tuota methodia varsinkin keittiössä ja keittiön pöydän putsaamiseen :)
  Myrkyttömänä siihen voi turvallisin mielin lapsi laittaa leivän pesun jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos ideasta! Eipä ole tullut mieleenkään kokeilla keittiön pöytään tuota. Taidankin suihkia viikonloppuna ja katsotaan miten pläntit lähtee irti :) Myrkyttömyys on niin jees. Ostin toistakin melkein syötävää pesuainetta, täytyy hehkuttaa sitä myöhemmin... :)

   Poista
 6. Aah olen käyttänyt vuosia Methodia, ovat huippuja. Hullareilla ollut aina perinteisesti loistotarjouksia. .) Kivan näköinenkin puteli. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ihan mahtavaa ainetta, en tiedä miksen aiemmin ole tähän törmännyt... Kiva kuulla, että sinulla on pitkästi hyviä kokemuksia tästä :)

   Poista
 7. Mun tarvii kokeilla tota Method sarjaa, saa kivaa vaihtelua pesuaineisiin :) Tavis saippua kuluu meidänkin perheellä kiitettävästi, onneksi löytyy perhepakkauksia :) Mukavaa lokakuun viimeistä viikkoa :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!