Terveisiä Halloween-diskosta

Etenkin ennen lasten syntymää sitä asettaa itselleen tavoitteita. Että millainen äiti on lapselleen, miten tulee käyttäytymään lasta kohtaan, mistä asioista ei aio luopua lasten tultua kuvioihin jne. Monet meistä, mukaanlukien minä, asettaa tavotteita myös muulle "aikuistumiselle" ;) Minun "When I grow up, TO DO"-listallani lukee mm. että jatka hyvän musiikin diggailua, älä haksahda lauantai-illan "koko perheen televisiopläjäyksiin", älä mammaannu ikäistäsi nopeammin jne. Vaan kuinkas sitten kävikään?

Lapsilla oli kuluvalla viikolla se kauan odotettu Halloween-disko. [ Kuvassa on muutes naamari, jonka irroitimme pienemmän kokovartalopuvusta pois, että saatiin happi kiertämään paremmin. Toimii se tuunaus näinkin päin ;) ]


Diskossa lapsilla tanssijalka vipatti, riemunkiljahdukset kantautuivat pitkälle ja ponnarit sujossa juoksentelivat paikasta toiseen. Kivaa näytti olevan!

Samaan aikaan toisaalla diskossa yhden toisen äidin kanssa totesimme, että siellä on aivan liian pimeää (ei näe mitään) ja pimeässä vilkkuvat diskovalot sattuu silmiin, koska minä aamulla herännyt aivan jäätävään päänsärkyyn mikä ei ollut kadonnut koko työpäivän aikana, särkylääkkeistä huolimatta. Kaiken lisäksi musiikki soi aivan liian kovalla joten katsoimme parhaaksi siirtyä kahvion puolelle istuskelemaan ja juttelemaan ;) Siis mitä ihmettä oikein tapahtui?! Poistuimme! ME?!

[ KAMOON, miettikää nyt disko missä on täysvalaistus ja musiikki soi puheäänellä... Huokaus ]

Niin, että mitenkä oli sen to do-listan laita? Tarkoitus oli laittaa rasti vain kohtaan "check", täällä ollaan ja pysytään nuorekkaana, EIKÄ niinkuin nyt tuntuu käyvän, että rasti tulee vaan erinäisten hyvien aikeiden päälle, koska vanhuus... :D

ps. meidän mummi oli lasten lisäksi se ainoa, joka ei yhtään valittanut pimeydestä, vilkkuvaloista tai musiikin volyymistä. Go mummi, go!

Kommentit

 1. Ollapa tuo lapsenmieli vielä aikuisiälläkin , edes ripaus sitä :D Meidänkin oppilaat järjestävät Halloween discon tänä iltana, Karmivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, no sitten ei muuta kuin karrrrmivia kemuja sinne! :)

   Poista
 2. Haha, olisin varmaan itsekin poistunut takavasemmalle. :D ps. Kiva blogi sulla. :)

  VastaaPoista
 3. Voi kun olis kiva heittäytyä vähän halloween tunnelmiin ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!