Vähä rankka viikko.

Loman jälkeen paluu arkeen on aina vähän vaikeeta. Etenkin kesäloman jälkeen pitäisi saada lomaa ihan sitä palautumista varten.

Meillä on ollu vähä rankka viikko. Rankka ILTAVUOROviikko, KOULUviikko, PÄIVÄKOTIviikko. Ei mitään isompaa draamaa, onneksi. Viimeinen normaalilla kaavalla menevä viikko. Ensi viikolla alkaa ihan uusi arki, uudet haasteet ja varmaan vielä väsyneemmät ihmiset, mutta on ovia, joiden taakse ei voi jättää kurkistamatta.

Meidän viikonloppu alkoi terveellisesti, kun uunista kantautui ranskalaisten tuoksu ja mikrossa pyöri hampparit. Kun ei yksinkertaisesti jaksanut mitään muuta.

Sen jälkeen siirtymäriittinä viikonlopunviettoon lapset levittäytyivät katsomaan Pikku Kakkosta. Toinen meditoi sohvalla, toinen pötkötti lattialla. Me ei raaskittu luopua pinnasängyn patjasta, kun pikkuruinen siirtyi isojen sänkyyn, vaan nyt se toimii tuollaisena köllöttelypisteenä tyynyjen ja vilttien kanssa.

Ja tietysti kun lapset pötköttää, minä aloitin oman siirtymäriittini arjesta viikonloppuun kuuraamalla keittiön ja vessan ja... En tiijä, mikähän siinä on: puhtaat vessat, tervetuloa viikonloppu!Tänä viikonloppuna olisi tarjolla kirjoja ja viiniä, mutta minä aion keskittää energiat imurointiin (voi jee), futismutseiluun, shoppailuun, ehkä vähän akkujen lataamiseen, joulutorttujen tekemiseen, kynttilöiden polttamiseen ja uuteen viikkoon valmistautumiseen. Tiedossa ei ole siis suinkaan mikään helpoin viikko, koska kalenteri on täyttynyt jos jonkinnäköisistä merkinnöistä, mutta onneksi osa niistä on todella mukaviakin, kuten lasten Halloween-disco ;) Naperon koulussa on ihan huippu vanhempainyhdistys, mikä jaksaa järkkäillä kaikenlaista kivaa puuhaa, kuten tämän perinteisen discon. [ Kiitos te huiput tyypit ♥ ]


Hyvää viikonloppua,
minulta teille
Kommentit

 1. Leppoisaa viikonloppua ja tsemppiä ensi viikkoon ❤️

  VastaaPoista
 2. Elämä on välillä kyllä niin tuota... Mutta niin kivasti kirjoitit kuitenkin normiarjesta, joka on vähän tahmeampi kuin tavallisesti. Niin täälläkin, nyt sitten pyykinpesukone päätti päivänsä... Aargghhh...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja voi ei, tsemppiä pesukonekarmeuden selättämiseksi ❤️

   Poista
 3. Täällä myös TÖRKY rankkaviikko. Onneksi viikonloppu on ollut palauttava ja ilma mitä mainioin....

  Tsemppiä ja valoa sinne!!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!