Messujen nappisilmät

Viime viikonloppuna olimme Meidän viikonloppu-tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa. Pääset messufiiliksiin ensimmäisen postauksen mukana TÄÄLTÄ. Tämän toisen postauksen haluan omistaa messujen nappisilmille. Niille, joiden tapaamista odotettiin ihan hirrrrveästi, ainakin jos tenavilta kysytään.

Ymmärrän, että matkustaminen, väenpaljous ja meteli messuhallissa sai varmasti monen eläimen stressimittarin ihan tappiin asti, mutta olen iloinen, että nämä messut järjestettiin. Kiitos näytteilleasettajille, jotka toivat eläimensä näytille. Kiitos kaikille nappisilmille pitkästä pinnasta siellä väen seassa!

Koska fakta on se, että ei sitä ihan kovin usein tule lähdettyä maatilan eläimistöä katselemaan. Koska työ, kiireet ja arki. Onneksi tässä lähistöllä on pari tilaa, missä voi käydä tällaisia nappisilmiä ihastelemassa.

Eläimet ei ehkä ole hirveässä suosiossa tässä nykyisessä materialistisessa maailmassa, mutta kyllä niillä on kiistämättä rauhoittava vaikutus ihmisiin, tehden niistä todella tärkeitä ihmiselle. "Enemmän luontoa, vähemmän tekniikkaa (tablet, puhelin ym)", antaisin kasvatusneuvoksi lasten suhteen. Ainakin omilleni ;)

**

Eikö nämä kaikki olekin toooosi suloisia tyyppejä?
Yksilöitä, persoonallisuuksia, nappisilmiä.

Laitoin muutaman kuvan myös Instagramiin, mistä löydyn nimellä
Katsothan myös muut kuvat mitkä löytyvät hashtageilla
#meidänviikonloppu  #elmamessut


Leppoisaa sunnuntaita

ps. vielä ehtii viikon verran osallistua
blogissani olevaan ihanaan arvontaan :)
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!