Mitä minä teen työkseni?

Minä olen aina ajatellut, että on jotain asioita, mitä en tule avaamaan blogissani sen enempää. Politiikka, uskonto, työ...kaikki sellainen mikä saa ihmisten otsasuonet pullistelemaan. No, joiltain osin on pakko ottaa kantaa ;)


Nyt tulee siis poikkeuksellisesti postaus, jossa kerron päivätyöstäni. Mitä siis teen kaiket päivät, kun en ole supernainen. Eikun bloggaaja. Idean "äiti" on oikeastaan tenavani, joka ystävällisesti päätti kertoa puolestani, missä olen töissä ja mitä teen.

Minä olen aloittanut työt Koirassa, 3-4 vuotta sitten. Työkseni autan kaikkia ihmisiä. Autan ihmisiä sellaisissa ongelmissa, kun niiden tietokone tai puhelin ei toimi. Tota työtä varten tarvitsee käydä Apukoulu. Siellä työpaikalla saa kuitenkin olla ihan omissa vaatteissa. Tykkään työstäni, koska mä vaan olen niin hyvä siinä. Tuossa työssä on hyvä, jos on hyvä kuuntelemaan. Mulla on myös tosi kiva pomo, joka sanoo aina, että "alkakaa tekemään töitä". Ja koska teitä kuitenkin kiinnostaa myös henkilökohtaisemmat asiat, joten kerrottakoon myös nekin tässä. Mun työajat on aika pitkät. Ja mun lomat on tosi lyhyet. Ja mä saan tästä kaikesta palkkaa 40€.

:D


Onko teidän lapset kartalla omista työkuvioistanne? Mitä he siitä ajattelevat? Minusta ainakin viesti kotoa oli selvä: liian pitkät työpäivät, liian vähän lomaa. Siinä olisi viestiä päättäjillekin, älkää nyt ainakaan pidentäkö ihmispoloisten työaikoja. Ja lisää liksaakin olis ihan kiva ;)

ps. Postilakon vuoksi en ole pitänyt turhaa kiirettä arvonnan voittajan valitsemisen kanssa, vaikka osallistuminen on jo päättynyt. Kiitos kaikille osallistujille, palaamme asiaan pian :) Vaikka postittomuus ärsyttää, olen aivan järkyttynyt työnantajan vaatimuksista Postin henkilökuntaa kohtaan ja lähetän kaikki sympatiani heille. Toivottavasti asiat ratkeavat parhain päin!

pps. auringonkukat eivät nyt liittyneet aiheeseen mitenkään, mutta kun on niin synkkää, piti kaivella kuva-arkistoista väriä elämään :) Tänään on tulossa valoa muutenkin, kuulette siitä tuonnempana lisää ;)

Kommentit

 1. Hei ihana postaus :D ja hyvää viikonloppua <3

  VastaaPoista
 2. Ihania kukkakuvia tähän synkkyyteen! :) Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kivaa oli kuulla mitä teet. Sama täällä arvonnan voitot odottaa lakon vuoksi. :) Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thih, juu, kiva kuulla, miten lapsi näkee työni. Ihan ei kyllä työsopparin sisältö ja todellinen työnkuvaus yllä koskettaneet toisiaan, mutta jotain sinnepäin ;) Kiitos :)

   Poista
 4. Olipa kiva ja piristävä postaus. Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 5. Hauska postaus! Pirteää viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Hauska kirjoitus! Ja ihanan piristävät kuvat, kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Ihana työpaikka postaus :) Täytyypä omiltakin lapsilta kysellä mitähän ne luulee et päivät töissä teen ❤️ Mukavaa viikonloppua ❤️

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!