23.12.2015: joululahjapiilo

Joulukuu on hurjan jännittävää aikaa. Lapset jännittävät tonttuja ja kohtaamisia joulupukin kanssa. Niin ja joulukalenterin avaus on yhtä sihinää näihin päiviin saakka. (Ja sokerihumaloituneilla lapsilla se vasta sihinää onkin siinä vaiheessa, kun valkenee ensimmäinen aamu ILMAN suklaakalenteria ;))

Minuakin jännittää. Ei kohtaaminen joulupukin kanssa (koska hankin itselleni itse lahjan, otin ikäänkuin varman päälle, etten jää lahjattomaksi ;) T: vahan tuhma ehka). Eikä suklaakalenteri, koska aamu toisensa perään yllätys on aikalailla sama. Suklaata. Ai muuten, en ole tainnut muistaa avata kalenteria itsenäisyyspäivän jälkeen! Hups... No, illalla sitten ;) Mutta se mikä minua jännittää, on tuo joululahjapiilo.


Minä en muista, olisinko lapsena juurikaan etsinyt joululahjapiiloa, mutta kun kaappitilaa ei ollut hirveästi, tiesin kyllä missä lahjat olivat. Silti niitä ei tehnyt mieli etsiä sen kummemmin tai rapistella ennakkoon! Oli paljon hauskempaa säästää koko ilo jouluaatoksi! Olenko ainoa? Oletko sinä pystynyt vastustamaan lahjapiilon suloja lapsena - tai aikuisena? Aikuisuuden hyviä ja huonoja puoliahan on se, että lahjoja ei tarvitse pitää kääreissä aattoon saakka vaan ne voi avata heti. Miten tylsää?! :D

Niinpä joka joulu jännitän, onnistunkohan taas jemmaamaan lahjat riittävän hyvään piiloon niin, ettei lapset bongaa paketteja vai joko piiloni paljastuu? Tänä jouluna ei ole rekisteröity yhtään "läheltä piti"-tilannetta ja lahjat ovat lapsilta turvassa.

Antakaa minun olla tässä uskossa ;)Kommentit

 1. Hih mullakin on itselle yksi lahja ihan varmuuden vuoksi. Ja me kyllä kersana pengottiin ja etsittiin lahjat - miten typerää! Pahinta oli vielä se, että yhtenä vuotensa se aivan ihana äidin kätköistä löytynyt paita aattona osottautuikin siskon paketiksi.
  Meillä lahjat on piilossa katon rajassa kaapissa, minbe lapset ei varmasti yletä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, munkin täytyy ensi vuonna keskittää korkeammalle :D

   Poista
 2. Hih ihana "vähän tuhma" et lainkaan. <3 Toivotaan, että piilo pysyy loppuun asti. Sydämellistä joulua <3

  VastaaPoista
 3. Lämpöistä joulua ❤️

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!