Apinan vuosi tulee, oletko valmis?

Minä uskon horoskooppeihin.

Harmitonta ajanvietettä ja etenkin luonnehoroskoopeissa on jotain totuuspohjaakin. Jos vaikka vertaan itseäni johonkin toiseen tähtimerkkiin, huomaan erot. Kaloista sanotaan, että "kalat on ihmisenä pehmeä ja taipuvainen, toisinaan ääriviivaton ja eteerinen", voin todeta, että ei muuten päde tähän elämää ja asioita arvioivaan tyyppiin, joka on yksityiskohtainen ja kirjaimellinen - eli neitsyt. Tekstit TÄÄLTÄ.

Niinpä nyt on aika hömpähtää ja kurkistaa tulevaan vuoteen 2016. Kiinalaisen kalenterin mukaan tulossa on APINAN vuosi ja se kuulosti kyllä alkuun aika pahalta, kunnes luin oman horoskooppini. Jos siihen on uskominen, minulle on tulossa ihana vuosi!"Kukko etenee urallaan ja uuden yrityksen kanssa, koska saat tukea pomoilta tai asiakkailta. Aina kun olet pulassa vuoden 2016 aikana, apua on tulossa. Sinulla on hyvä rahaonni. Olet onnekas rakkaudessa tänä vuonna, joten katsele ympärillesi, mikäli olet sinkku.

Saatat äityä houkutuksiin ja himotuksiin, jos olet parisuhteessa. Ihania ihmisiä on liikaa, ja he auttavat sinua tyhjyydentunteesi ja yksinäisyytesi kanssa. Pysy kuitenkin uskollisena kullallesi."

Horoskooppi lainattu TÄÄLTÄ. Mikä sinä olet kiinalaiselta merkiltäsi? Miltä uusi vuosi kuulostaa?


Kommentit

 1. No apinahan se täällä ;) Miten tämä loppuvuosi on kääntynyt ja nyt pukkaa nuhaa ja lämpöä ja mielikin on hieman herkällä yhdestä sun toisesta, niin jo vain enteilee juurikin horoskoopin sanelemaa tulevaa apinan vuotta jo nyt. Uskon horoskooppeihin, olen jousimies ja kyllä niin hyvin pätee kyllä. Ukkeli on Leijona ja todellakin jetsulleen kuin horoskooppikirjan esimerkkitapaus. Kiinalaiseen horoskooppihommeliin olen hieman vähemmän perehtynyt, mutta ei niin kovin hyvä apinan vuosi tulossa siis, voi kurjuus. Hyvä, että kukolle paistaa aurinko. <3

  Iloa päivään ja kiitos sydämellisestä ja fiksusta kommentista blogiini, arvostan, terkuin kosmepötkylä/näkkileipä, pilkkihaalari, tenat pöksyissä Tiia :) Hihii, ihana sinä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih <3

   Luin apinan horoskooppia rivien välistä: "Saat paistatella parrasvaloissa onnistuneen suorituksesi ansiosta." -> uskon että sun blogissa tulee olemaan aikamoista iloista ja kivaa pöhinää <3 Sanoisin, että varmaan upea vuosi tulossa!

   Poista
 2. Näyttää vähän synkältä tuo tuleva vuosi! :D

  "Koirien tulee olla varovaisia sopimuksia tehdessään, koska tänä vuonna paholainen saattaa piileksiä pienessä printissä, jota et ole huomannut. Sinun täytyy olla tarkkaavainen, ettet joudu asioidesi kanssa käräjille. Ota lakimies mukaan ennen kuin allekirjoitat mitään.

  Saatat välillä epäillä selkäänpuukottajia, mutta tänä vuonna sellaisia ihmisiä on oikeasti liikkeellä elämässäsi. Pidä varasi. Vältä henkilökohtaisten kirjoitusten tekemistä Facebookiin ja muihin sosiaalisiin mediakanaviin"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuulostaapa hurjalta! Mutta epäilemättä kaikkea vauhdikasta on taustalla, kun kaikenlaisiin tilanteisiin pääsee osalliseksi: sehän tarkoittaa sitä että kivaakin sutinaa on oltava <3 T: rivienvälistä horoskooppeja lukeva :D

   Poista
 3. Hohoo, olipas mielenkiintoinen ennuste (olen siis Härkä);
  "Tämä vuosi on paljon parempi kuin myrskyisä 2015. Härällä on vuonna 2016 onnea työssään ja henkilökohtaiseen onneen liittyvät asiat sujuvat moitteettomasti. Sinulla on hieman taianomaistakin onnea matkassa! Tämä on hyvä vuosi avioliiton solmimiseen.

  Ne härät, jotka opiskelevat uutta tänä vuonna, saavat myös taianomaista apua toimiinsa. Selviät hyvin läpi haastavien tilanteiden ja urasi nousee korkeampiin ulottuvuuksiin.

  Ota tämä vuosi mahdollisuutena laajentaa reviiriäsi ja etsiä uusia kokemuksia ulkomaanmatkoilta. Katso kuitenkin, että lepäät tarpeeksi, jotta pysyt terveenä."

  Uskon kanssa itse aika pitkälti horoskooppeihin ja meille onkin miehen kanssa ennustettu aikoinaan, että ollaan täydellisesti mätsäävä pari; vesimies ja jousimies kun sopii yhteen ilmeisesti aika hyvin :D Nyt tämä kiinalainen horoskooppi tiesi aika paljon; ulkomaanmatka tiedossa, työelämässä muutoksia jne. Joten hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! No ensinnäkin se on fakta, että vesimies ja jousimies sopii hyvin yhteen. Erään nimeltämainitsemattoman bloggarin vanhemmat ovat juuri sellainen kombo ja parempaa komboa en voisi kuvitellakaan! Sun vuosi kuulostaa kyllä ihanalta, ei muuta kuin goodbye 2015 ja kohti uutta <3

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?