Hyvää Uutta Vuotta 2016 // Happy New Year 2016

Hyvää vuoden 2015 viimeistä päivää! Mitä kuuluu?Meille kuuluu hyvää. Vuoden viimeisenä päivänä tehdään vielä töitä, syödään herkkuruokaa, vietetään vuoden viimeistä iltaa ystävien kanssa, syödään lisää herkkuruokaa, katsellaan taivaalla lenteleviä raketteja ja nautitaan yhdessäolosta.

Uutena vuotena tehdään tietysti myös lupauksia ja ne onkin jo tehty, myös kuviin ikuistettu! Tässä tulee meidän perheen lupaukset vuodelle 2016!

[ Viisivuotias keksi lupauksen itse, sisko auttoi kirjoittamaan ]
Okei, tätä tarvitsee varmaan avata vähän. "Lupaan antaa anteeksi" Luit oikein. Annan anteeksi sille kaistapäälle, joka koukkaa liikenteessä eteeni vilkutta. Jos minun, kyytiläisteni ja autoni turvallisuus ei ole säikähdystä enempää uhattuna, lupaan antaa anteeksi. En yhtään hermostu. Lupaan antaa anteeksi sille, joka kiilasi ohi kassajonossa. Yhtään en avaudu jonotussysteemistä. Lupaan antaa anteeksi kaupungin virkailijalle, joka taas lähetti väärän laskun, väärillä tiedoilla. Vaikka sama toistui useita kertoja aiempinakin vuosina, aion tällä kertaa antaa anteeksi. Aion antaa anteeksi lapselle, joka heitti kaukkarin taas lattialle niin, että siitä lohkesi pala. Siis kaukkarista. Tai siis siitä, mitä siitä on enää jäljellä. Annan anteeksi negatiivisuutta pursuaville ihmisille. Kyllä se siitä vielä iloksi muuttuu :) Annan miehelle anteeksi, ettei hän muistanut tuoda kukkapuskaa mukanaan kaupasta minulle "oi kun oot niin ihana"-lahjaksi. (Joo, mä tiedän, että mies lukee tämän. Eikä tää ole vinkki! Tai on se! Tai siis liian ilmiselvää! Öh! Ole kekseliäs! Ja tuo niitä kukkia! Ees joskus!) Annan anteeksi hamsterille joka pissaa ohi pissakipon ja suoraan häkin nurkkaan. Annan anteeksi säiden jumalalle, jonka ansiosta vuosi 2015 sai kyllä aikamoisen nevöfoget-leiman säiden puolesta. Annan anteeksi.

Ennenkaikkea lupaan antaa anteeksi itselleni. Annan anteeksi, että on vaikeaa opetella terveellisempiä elämäntapoja ja aina ei kiinnostaisi mättää ruisleipää naamaan. Annan anteeksi, jos en käynyt viitenä päivänä viikossa lenkillä. Yksikin kerta on hyvä. Jos edes kuukaudessa. Annan itselleni anteeksi, jos en jaksanut olla hyvä äiti, imuroida, tehdä pullaa tai tehdä muuta kuin pötköttää lastenhuoneen lattialla. Saan anteeksi, koska olin läsnä. Annan anteeksi, jos vähän huusin (oo pyrkiny vähentää?). Annan anteeksi jos vähän hain kahvilasta lattea liian usein. Kerranhan täällä vain eletään. Mutta sitä en anna anteeksi jos leggarit alkaa kiristää, jos pitsa ilmestyy jokaviikkoiselle ruokalistalle tai että kotityöt kasautuu vuoreksi. Joku roti! ;)

Tuntuu jotenkin vapauttavalta ajatukselta tämä anteeksi antaminen. Onkohan niin helppoa miltä kuulostaa? ;)

**

Ihanaa Uutta Vuotta 2016
teistä jokaiselle!

**


Kommentit

 1. Miten hieno postausidea! Itselleen anteeksi antaminen on vaikeaa ja hieno lupaus, yritän seurata sun jalanjäljillä. Kiitos kaikista ajatuksella annetuista kommenteista blogiin ja kiitos sinun hienosta blogista, täällä on aina sykähdyttävää käydä!

  Iloista uutta vuotta <3

  VastaaPoista
 2. Tärkeitä lupauksia, hieno postaus! Onnellista vuotta 2016 teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ja kiitos samoin, onnellista vuotta 2016 myös teille <3

   Poista
 3. Onnea ja iloja uudelle vuodelle. Hienon lupauksen teet, kuten muukin perhe :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ja hih, katsotaan miten kaikki onnistumme tavoitteissamme ;) Iloista vuotta 2016 sinne teille <3

   Poista
 4. Upea lupaus ja sinä. Valoisaa uutta vuotta 2016.

  VastaaPoista
 5. Hienoja lupauksia kaikki - ja eritoten tuo viimeinen <3
  Oikein hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 6. Ihania lupauksia ❤️ Hyvää uutta vuotta ❤️

  VastaaPoista
 7. Voi mikä postaus. Ihania lupauksia ja ah niin aitoja.

  VastaaPoista
 8. Hyvää uuden vuoden alkua täältäkin! :) Me tehtiin päätös, että nyt lähtee sokerit ja viljat. Viime vuoden tammikuussakin pidettiin vähäsokerinen tammikuu ja se onnistui kivasti. Nyt jatketaan niin pitkään, kun vaan pystytään, jospa siitä tulis vaikka uus elämäntapa :) Muuta en lupaa, kun unohdan sen kuitenkin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähäsokerinen tammikuu kuulostaa kyllä hyvältä <3 Tsemppiä sokerittomaan ja viljattomaan vuoteen <3 Te onnistutte siinä!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!