Hyvää viikonloppua, kuulumisia ja ihanan pussukka-arvonnan voittajat ovat...

Sataa, sataa ropisee, pili pili pom... Kaipauksella muistelen lapsuuteni talvia, kun jo marraskuussa piti vetää jalkaan ärsyttävät, punaiset villahousut (koska äiti pakotti ;)) ja läheisessä leikkipuistossa luisteltiin ja kelkkailtiin joulun aikoihin. Kotona värilliset jouluvalot ripustettiin ikkunaan ja miten taianomaiselta ikkunat näyttivätkään, etenkin jos sinistä taivasta vasten leijaili valkoiset lumihiutaleet. Minun joulut olivat aina onnellisia ja lumentäyteisiä. Nyt, tuon kaukaisen ilmastonmuutoksen ollessa todella käsillä, valmistaudumme jouluntuloon kumisaappain ja sateen kestävin ulkovaattein. Olen surffaillut blogistaniassa ihaillen toinen toistaan upeampia joulukalentereita ja joulupäivityksiä. Kyllä Suomi voi olla ylpeä blogiskenestään, niin upeaa tarjontaa on paitsi ympäri vuoden, etenkin näin joulun alla. Vaikka joulumme ei taida olla lunta tulvillaan*, niin se tulvii kyllä joulufiilistä ja -inspistä! *Ei nyt kuitenkaan luovuta toivosta, jouluun on vielä pari viikkoa aikaa, lumitilanteessa voi käydä vaikka millainen käänne. Eikä onnelliset joulut onneksi ole lumitilanteesta kiinni.

Ankeaakin ankeampana perjantaina pääsin ottamaan sitä omaa-aikaa...no sinne hammaslääkäriin! Ja itkuhan siellä pääsi - hammaslääkäripelkoisen suurin kauhistus: kaikki jäljellä olevat viisaudenhampaat olisi syytä poista n-y-t (no ei tänään, mutta lähiaikoina), eikä jäädä odottamaan, että ne alkaisivat muistuttelemaan olemassaolostaan! Röntgenguru lohdutteli, ettei se operaatio enää voisi mennä yhtä pieleen kuin ensimmäisen viisurin poisto (jolloin viisuri revittiin irti, puudutus ei tehonnut, puudutettiin lisää kesken operaation, en saanut antibiootteja, monttu tulehtui, sain antiloopit vasta myöhemmin, sitten tuli leukalukko enkä saanut suuta auki kuin se verran, että juustoviipale meni hampaiden välistä sisälle - kaikki juuri päiviä ennen joulua (vuosia sitten), tietenkin...) ja ei muuta kuin reippain mielin eteenpäin. Voi jumatsuikka. Tarviin vaihtokalsarit sinne operaatioon, sitten kun sen aika on. Onneksi on pitkät jonot, ehdin sulatella (lue: PANIKOIDA) asiaa itsekseni.

Mutta sitten iloisiin asioihin...


NYT postilakko on selätetty ja vinot postipinot on purettu, joten on aika julkistaa minun ihanan pussukka-arvonnan voittajat! Arvonta suoritettiin yhteistyössä Onnenomija-blogin kanssa. 


Lämmin kiitos kaikille osallistujille! Voittajat arvottiin jälleen Random.org-koneella ja he ovat... 


KELTAINEN PUSSUKKA: Elsa

PINKKI PUSSUKKA: Kata Maria

Voittajille on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti. Onnea vielä kerran!Ihanaa viikonloppua!*Yhteistyössä Onnenomija

Kommentit

 1. Onnea voittajille! Ja totta, upeita inspiroivia blogeja löytyy vaikka kuinka!

  VastaaPoista
 2. Voi kurjuus kuinka huonoa tuuria viisauden hampaan kanssa! :/ Mulla on kaikki vielä suussa, mutta kauhulla odotan sitä päivää kun hammaslääkäri julistaa, että ne pitää poistaa kaikki. Kyllä kelpaisi jos talvet olisi vielä samanlaisia kuin omassa lapsuudessa - ei silloin tarvinnut miettiä, että kannattaako tänä talvena hankkia suksia/luistimia. Mutta niinkuin sanoit, onneksi joulunvietto ei ole lumesta kiinni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mukava saada vertaistukea samoin ajattelevasta ihmisestä :) Viisuritsempit meille molemmille, hui...

   Poista
 3. Aivan ihania pussukoita ja onnea voittajiille. Zemppiä hampaalle, täällä kerran kärsitty 3vkoa leukaluun tulehduksesta, se oli samaa kuin olisi synnyttänyt kolme viikkoa. Mutta siitäkin selvittiin. :) Sama juttu muuten, että en saanut silloin antibiootteja eli meillä varmaan ollut ihan sama kaamea homma... Tässä vielä kevennys, piilota vaihtokalsongit lahkeeseen, meikääiseltä meinaan löytyi sellaiset lahkeista tällä viikolla, ei sinänsä hullumpi idea. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thih, täytyy kokeilla tuota kalsaritemppua :D Vois vaikka sitten poistopäivänä hoitaa sen ja hävetä täydellisesti siellä hammaslääkärin vastaanotolla :D Leukaluuntulehdus ei muuten kuulosta hirveän hohdokkaalta. Miksi ihmiselle pitää tulla kaikkia vaivoja...

   Poista
 4. Onnea voittajille ja se hammassärky on ihan kaameeta! Ei ole viisautta täällä enää..kaikki lähti jo kauan sitten :) Mut huijaan blondiudella :)

  VastaaPoista
 5. Tää voitto tuli niin sopivasti! :) Kiitos! Ikäviä noi hammasasiat on, itsekin pitäisi tilata kyllä aika hammaslääkärille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan kärsivien ryhmään, ei muuta kuin tilaamaan aikaa vaan :D

   Onneksi olkoon voitosta, pussi on postissa :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?