Kastehelmi SYDÄN hyasintit

Naisen mieli on muuttuvainen.

Olin varmaan koko vuoden kuvitellut, että marraskuusta lähtien kotimme rönsyilee joulujuttuja. Lasten myötä omat lapsuuden jouluperinteet ovat puskeneet pintaan: aito joulukuusi, karjalanpaistin tuoksu keittiössä, käynti haudalla, joulusauna, ne tietyt joulukoristeet, etenkin kynttilänmallinen joulukuusen sähkövalosarja, mitä säilytettiin alkuperäispakkauksessa siististi johdot ojennuksessa. Oi muistoja, muistoja.

Ajat muuttuvat. En ole luonut samanlaisia jouluperinteitä omille lapsilleni, mitä minun lapsuuteni jouluissa oli. Monestakin syystä. Perinteet muuttuu - uhka vai mahdollisuus? Minusta se on ennen kaikkea mahdollisuus. Jotain vanhaa, jotain uutta. Omilla säännöillä.

Niin vaan kävi tässä joulussa, että vain pari joulukoristetta on hipsutellut sinne tänne. Punainen on jäänyt jouluväreinä ihan häivähdykseksi. Vihreä on nyt in. Tammikuuhun asti se on jouluväri, tammikuusta eteenpäin se on taas "green is the new black" ;)Kiitos blogien antaman inspiksen, meidän hyasintit vol.2 pääsivät heti kotiuduttuaan juuripesulle ja sitten Kastehelmi-tuikkukippoihin. Hyvältä näyttää.


Rosoiset kukkasipulit ovat rohkeasti esillä.


Vaikka naisen mieli on muuttuvainen, jostain perinteistä en kuitenkaan luovu. Esimerkiksi enkelisuklaata on jo ostettu (ja lupaan olla syömättä niitä ja syyttämättä tonttuja ;)). Tenavatkin osaavat odottaa 

V-I-I-K-K-O  jouluun, I-I-K.Kommentit

 1. Ikävä tulla tuomaan tänne tälläinen negatiivismielinen teksti, mutta mulla ei oo sitten yyyhtään joulufiilis! En oikein tiedä, mikä sen aiheuttaa, vai onko se vaan tää ikä, kun ei enää oikein innosta :D En mä koskaan mikään joulun varsinainen fani ole ollut (muuta, kun pienenä), mutta nyt jotenkin se tuntuu olevan vielä enemmän mehh.. Joululahjoja on toki aina kiva hommata ja lahjojen paketointi on tosi henkisesti rentouttavaa puuhaa, mutta SILTI. Ehkä se joulumieli iskee sitten, kun ekan kerran haistaa kuusen tuoksun.. ehkäpä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, arvostan rehellisyyttäsi! On ollut varmaan ennätyssynkkä joulukuu! Mutta uskon, että joulumieli tulee tosiaan sitten kuusen myötä :) Pidetään peukkuja!

   Poista
 2. Mä en ole täällä helkutin Irlannissa löytänyt hyasintteja vielä mistään, kun ne on täällä muka kevätkukkia (??????)).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyasintit on kyllä jännä tapaus, kun ne on Suomessa niin vahvasti joulukukkia. Meillä hyasintteja saa joskus keväisin Ikeasta. Ja mikä jottei, onhan se vähintään yhtä ihana kevätkukka kuin narsissi! Hih!

   Poista
 3. Ihanalta näyttää ja en omista yhtään Kastehelmituikkukulhoa, mutta haluaisin kyllä. :)

  Kivaa iltaa. <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!