Lempparit valot ja kaksi ideaa

Alkusyksyn pimeiden iltojen huuma kynttilänpoltteluiloineen alkoi sateisen marraskuun aikana vajota kaamosmasennuksen puolelle. Nyt tuntuu vihdoinkin siltä, että niin silmät kuin sielukin on tottunut tähän pimeyteen. Näin käy onneksi joka talvi ja ilokseni huomasin, ettei siihen tänä vuonna tarvittukaan lunta ja sen mukaantuomaa valoisuutta! Meillä poltellaan kestäviä ja käyttöturvallisia led-kynttilöitä, sytytellään tunnelmavaloja sinne tänne ja oikeastaan viihdyn tässä hämärässä. Viihdymme.

Yksi elementti, mikä minua ilahduttaa vuodesta toiseen, on pallovaloni.

Idea 1: sijoita näyttävä valosarja kodin mitäänsanomattomimpaan kohtaan, kuten meillä valot ovat "turhassa nurkassa", minne ei voi oikein mitään jykevää laittaa, koska pistorasiat, nettipistokkeet ja muut johdontapaiset kaapelit. Eipähän ole enää turha nurkkavaan valon koti.Ihailen ohuiden lankojen välistä pilkistäviä valoja, mitkä leviävät valkoiseksi maalattua seinää vasten kuin pienet valon pirskahdukset.
  

Idea 2: virkatut pitsipallot tuntuvat olevan sitä kuuminta hottia tänään. Diy-henkiset taiturit voivat tehdä pitsipalloista paitsi näyttäviä koristeita, loihtia myös oman valosarjan pitsipalloja hyödyntäen! Käy kurkkimassa lisätietoja esimerkiksi täältä...  Tunnelmallista iltaa!
Kommentit

 1. Miten en vieläkään ole hommannut noita pallovaloja, ne on nimittäin ihanat tunnelman luojat. Kivaa päivää <3

  VastaaPoista
 2. Nuo pallovalot on ollut tarkoitus hankkia ties miten monta kertaa - ja kerran olivat jo ostoskärryssäkin vaan väärän värisinä päätyivät takaisin kaupan hyllylle;)
  Valoilla täälläkin tunnelmaa luodaan tämän pimeyden keskelle - ja poikkeuksellisesti voimme jopa oikeita kynttilöitä polttaa, kun Viiru-kisulia ei enää ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, ensimmäinen joulu ilman Viirua - kyllä se vaan on haikeaa ♥ Kynttilöiden loisteessa on hyvä hiljentyä tietysti myös muistelemaan karvaisia kavereita ♥

   Ja hih, loppuun mainos, Stockmannilta saa pallovalot kätevästi ;)

   Halauksia ♥

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!