Loimu 2015

Glögin lipittelymuija täällä taas moi! Muistatteko kun kerroin teille aiemmin Blossasta? (No, alle viikko sitten, kai te muistatte ja linkki tiedoksi niille jotka ei voi muistaa sinne saakka, kenties Blossasta johtuen ;)) Tää glögihuuma saa jatkoa! Tadaa! Juomakriitikot, silmät kiinni ;)

Viime vuonna sain maistaa ihan pikkuriikkisen tilkan Loimua ja päätin, että tänä vuonna täytyy kokeilla sitä ihan oikeasti. Niinpä tänä syksynä kävin Alkossa poimimassa omani melkein heti, kun ne olivat hyllyyn hypänneet. Loimu on Blossan "suomalainen vastine" glögimarkkinoilla, eikä kuulkaa yhtään jää kakkoseksi.

Periaatteessa en ole punaisia viinijuomia vastaan, mutta huomaan migreenini reagoivan punaisiin juomiin, joten ne on hyvä jättää turvallisesti oman lasin ulkopuolelle ja antaa muiden nauttia niistä, kun itse voi lipitellä valkoisia tai jopa alkottomia juomia ;) Onko muutkin migreenikot varovaisia punaisten juomien kanssa?Loimun pullo on satumaisen kaunis. Talviteemainen kuviointi,
suomalaiseen talveen istuvat sävyt. Kultaa, valkoista, punaista, sinistä.Itse glögi on todella runsaan tuoksuinen, hedelmäinen.
Maku ei ihan täsmää tuoksuun mutta antaa pienen potkun talvipäivään.
Lämpimällä tavalla.Sanoisin, että jos pystyisin juomaan punaisia juomia enemmänkin, tätä olisi mennyt tänä jouluna toinenkin pullollinen. Onneksi tuttavapiirissä on punaisia juomia lipitteleviä tyyppejä. Tätä olen nimittäin suositellut, paljon.

**

Lopuksi en aio valita, kumpi oli parempi: Blossa vai Loimu. Molemmat kilpailevat samassa lajissa "vahvat glögit", mutta toinen on valkoinen ja toinen punainen. Täten minusta niitä ei voi täysin vertailla ja sanoisin, että molempi parempi! Juokaa pikkujoulut supermukaviksi, mutta muistakaa antaa lapsille ja läheisille kiva ja rähinätön joulu. Avainsana tänäkin jouluna: kohtuullisesti.Kommentit

 1. Kaunis tuo pullo tosiaan Loimu glögissä, tuosta taisinkin saada hyvän lahjaidean ;)

  VastaaPoista
 2. Pitääkin maistaa tuota vielä. Blossa jo maisteltu. Näissä on se huono puoli, että ovat kovin vahvoja. Itse joudun laittamaan vettä suorastaan sekaan ja se kyllä vaikuttaa ikävästi makuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tämä Loimu oli aivan erityisen vahvaa ja se kyllä tuntuu. Mutta keikauta mukaan vaikka tavallista glögiä, saat maukkaan lopputuloksen? :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!