Kuinka lähellä omia unelmiasi sinä elät?

Hyvää huomenta!

Koska ihminen tarvitsee aamuunsa hyviä ajatuksia, minä tilaan sähköpostiini Aamun Ajatuksen Positiivareilta. Se on vähän kuin aamukahvi, sen kanssa päivä starttaa ihanasti. Luen aamun ajatuksen vasta töissä, eli vaikka aamu kotona ei olisi startannut kauhean ihanasti, kyllä se siitä iloksi muuttuu ;)

Tänään aamun ajatus oli tällainen:


Tämäpä sattui. Juuri eilen olin hetkittäin vaipumassa johonkin väsymysjohdannaiseen epätoivoon, mutta sitten tajusin - minähän elän unelmaani. Olen haaveillut lapsista, asumisesta rivitalossa, ajokortista ja autosta, kivasta työstä ym. En (todellakaan) ole saanut kaikkea ihan niinkuin olen alunperin haaveillut. Minunhan piti asua 30-vuotiaana omistusasunnossa jossain lähellä Helsngin keskustaa ja olla naimisissa. On siis asioita, jotka eivät ole toteutuneet, mutta oliko ne niitä alkuperäisiä unelmia? Toisaalta jotkut unelmat ovat jalostuneet matkan varrella - tietysti kun vaatimustaso on kasvanut ;) Mutta eilen tajusin, että tässä sitä ollaan, unelmien äärellä. Kuulostaa kauhean kliseiseltä, mutta ei voi mitään :D Autoni on ruosteessa ja siitä rapisee maali, mutta minulla ylipäätään on auto, se toimii ja sillä pääsee paikkoihin. Ihan kuten Toyotan vanha slougani sanoikin: let's go places ja niin me on menty. Tosin tämä haave on yksi esimerkki siitä, kun unelma on jalostunut matkan varrella: olisipa auto, missä olisi lämmitettävä tuulilasi, peilinlämmittimet, luistonesto, ehjä maalipinta - ja paljon muuta. Mutta toisaalta se on hurjan opettavaakin: kun kaikkea nyt vaan ei voi saada ja hyvä niin. Elämäni on siis täyttynyt asioista, joista olen haaveillut: lapsia, (rivari)koti, ihmisiä ympärilläni ja se kiva työ. Niin ja superkiva blogi, tietenkin ;)

Olen tosi kiitollinen.

Mutta se, että olen saavuttanut paljon, mitä itse olen halunnut, ei tarkoita sitä, että jäisin jotenkin lepotilaan. Nautin siitä mitä on ja katselen eteenpäin - unelmoiden tietenkin ;) Vielä on monta unelmaa saavuttamatta, joiden eteen täytyykin paiskia paljon hommia niiden saavuttamiseksi. 

Mietin myös eilen, että en ole kertonut teille hyvinvointiprojektin edistymisestä piiiiitkiin aikoihin. Ehkä siitä voisin kirjoitella teille lähiaikoina lisää. Ja tavallaan tämä tajuaminen, että oikeastaan elää sitä unelmaansa tässä ja nyt, on jo osa sitä hyvinvointiprojektia, henkistä hyvinvointia. Olen siis tainnut saavuttaa menetettyjen kilojen lisäksi myös jotain päänsisäistä hyvinvointia, mahtavaa!

Jos sinäkin kaipaat aamukahvin seuraksi jotain "pikkupurtavaa", oman ajatuksen aamupalaksi voit tilata TÄÄLTÄ. (Ilmainen palvelu, ei mitään spämmäystä)


Kuinka lähellä omia unelmiasi sinä elät?Kommentit

 1. Positiivareiden aamun ajatukset ovat aivan mielettömän ihania :))!!

  Mul kans ruosteinen auto, jengi aina nauraa sille, muut autoilijat tuijottaa, kun se ei kiihdy. Kaikesta tästä huolimatta mä olen NIIIIIN ylpeä mun pikku Epelistä <3 Minä olen sen itse ostanut kovan työn tuloksena!!! Olkaamme kiitollisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ihana :D Täytyy kertoa mun Toitskille, että hän ei ole ainoa :D Mutkun auton tekniikka toimii ja pääsee liikkumaan, niin so what vaikka vähän maalit putoilee ;) Kyllä mua aina työpaikan parkkiksella naurattaa, kun siinä on kymppitonnien ihanat ja kiiltävät Audit rivissä ja sitten on mun kottero. No ainakin sen tunnistaa ;)

   Tämän alleviivaan täysin: "Minä olen sen itse ostanut kovan työn tuloksena!!!" Ihan kuten minäkin. Ensimmäinen autoni, (kalliine) vakuutuksineen kaikkineen. My own, my. Hieno fiilis, we can do it!

   Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 2. tämä oli niin ihana teksti ja olen hyvin samoilla linjoilla <3

  VastaaPoista
 3. Aamun ajatukset on usein sellaisia jotka kolahtaa :) Mä olen onnellinen omaan elämääni, ja nyt viimeisen kahden viikon jälkeen osaankin taas arvostaa terveyttä ja omia perheenjäseniä vielä enemmän ❤️ Ilman heidän hoitoa olisin ollut pulassa ❤️ Hyvää viikonloppua ❤️

  VastaaPoista
 4. Voi mitä ihania ajatuksia tuolta saakin aamuunsa. Hyvillä ajatuksilla pystyy näkemään omankin aamun varmasti yhtä aurinkoisena. Kiitos ihanasta kommentista instagramissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi, kun olet niin ihana ja inspiroiva ♥ Aamun ajatukset lähinnä toimii bonuksena kun seuraa noin iloisia tyyppejä somessa :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!