Teroitin, Tanskasta

Nämä inspiraatiokuvat ovat olleet seinälläni vuoden.

Vuodentakainen postaus aiheesta on TÄÄLLÄ. Minua edelleen kiehtoo kuvien värimaailma sekä kuviot. Mitäpä sitä vaihtamaan, kun on hyvät kuvat löytänyt ;)Yksi uusikin kortti on joukossa - no tämäkin on ollut jo pitkän aikaa ;)Nukkuvat kissat ovat erityisen inspiroivia...etenkin jos itse suunnittelee pötkähtämistä talviunosille ;) Eräs lastenlehti kyselikin Facebook-sivuillaan, miksikä ihmiset kutsuvat pikku päikkäreitään. Aikoinaan, kun olin pieni ja jo silloin tykkäsin nukahdella vähän minne ja milloin sattuu, kutsuin sitä "mietiskelyksi". "Ethän nuku? En, minä mietiskelen" ;) Ei siis turhaan nukkumisen väitetä olevan inspiroivaa - silloin minä mietiskelen ja herättyäni sitten toteutan itseäni. Keittämällä kahvia ja tekemällä muuta tärkeää ;)Inspiraatiokuvien alapuolella on työpöytäni.
Siellä on paljon mielenkiintoisia tavaroita.
Kuten tämä suloinen teroitin, Tanskasta.Pari vuotta sitten ostin jälleen perjantaikarkiksi erään sisustuslehden. Rakastan ahmia taidokkaita kuvia silmilläni, mutta vielä parempaa on nähdä kuvasarjoja oikeiden ihmisten kodeista. Lukea mitä kotien asujilla on sanottavana. Millaisia tarinoita heillä, kodin tavaroilla tai kodilla itsellään on.

 Yksi juttu on jäänyt erityisesti mieleen.Lehdessä esitelty koti oli viimeisen päälle täynnä upeita yksityiskohtia ja designia. Koti oli asujansa näköinen. Hän ylpeänä kertoi, kuinka tämä matto on Marokosta ja tämä nojatuoli on Italiasta. Kaikella oli merkki, nimi. Sellainen, mitä minä en tuntenut. Jokainen yksityiskohta sopi kauniiseen kotiin. Mutta sitten: silmieni ahmiessa yhtä kuvista, siihen osui tuttu valaisin! Silmäni sukelsivat kuvasta takaisin tekstiin. "Kirjahylly on Blaadilaa (en muista merkkiä), valaisin Tanskasta." Valaisin Tanskasta! Sehän oli Ikean Forså! Silmäni tutkivat kuvaa sentti sentiltä, ruuvi ruuvilta. Ja kyllä, ihan täsmälleen ja tismalleen sama valaisin! Hih hih! Olisi nyt edes sanonut, että valaisin Ruotsista ;) Ah hah hah, aivan loistava veto. Mutta ihmistä joka hengittää Ikeaa, ei voi hämätä. Nevö.


Ja hei, hitsin hyvä valaisin onkin.*Teroitin Tanskasta. Eli Tigerstoresta ;)

Kommentit

  1. Ihania kuvia ja teroitin löytyy täältäkin ja itselle ostin. ;) Kärpässienissä on vaan sitä jotain. Mukavaa päivää <3

    VastaaPoista
  2. Sai Ikean lamppu hyvää design-hohtoa! :D Suloinen teroitin! Mukavaa keskiviikkoa tänne!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!