Hiihtolomamietteitä, televisiokuraa ja Viaplay

Kai sitä lapsena tuli ihan oikeasti hiihdettyä hiihtolomalla.

Jossain ilmastonmuutoksen edetessä hiihtolomaakin on alettu kutsumaan talvilomaksi. Ihan vaan koska lapset eivät enää sillä tavalla hiihdä. Ainakaan perinteisellä tyylillä. Nyt näyttää, jälleen kerran, siltä, että hiihtolomalla on ohjelmassa vesihiihtoa, ellei aio jonnekin pohjoisempaan lähteä skimbailemaan. Talvilomakin kyllä alkaa olla aikansa elänyt termi. Helmikuun polttava kysymys voi joinain vuosina olla, mikä talvi?

Onhan tuo talvi-ilme tällä hetkellä vähän lohduton (lumesta haaveileville):Mutta tilanne kotona on lohdullinen: sisko vinkkasi, että Viaplayn saa kuukaudeksi ilmaiseksi, eikä se senkään jälkeen maksaisi ihan järjettömiä summia.


Nykyinen televisiotarjonta on aikamoista kuraa. Katson itse lähinnä kolmea sarjaa, joista yksi on hyväksi havaittu uusinta. Ja kaikki mitä ei voi katsoa-lista on pitkä. Koska lapset. Ei voida katsoa uutisia, ei voida katsoa luonto-ohjelmia, eikä televisiota ja lapsia voi jättää hetkeksikään vahtimatta, kun kuitenkin siellä joltain revitään pää irti. Hurraa Pikku Kakkoselle! Onneksi Nelonen ja TV5 ovat kantaneet kortensa kekoon näyttämällä suomeksi puhuttuja lastenelokuvia lauantai-iltaisin klo.21. Vain tunti lasten nukkumaanmenon jälkeen! Nyt oikeesti, kuka nämä ohjelmakartat oikein piirtelee?? Jättäisin kyllä televisioluvan maksamatta jos voisin, mutta hitto, kun menee suoraan palkasta se ylevero.

Pläräsin Netflixiä ja Viaplaytä silloin viimeksi, kun ne rantautuivat Suomeen. En oikein tajunnut, mitä ne ovat ja mitä niillä tehdään. Ja miksi niitä on kaksi. Nyttemmin olen kuullut miten jengi on ihan koukussa Netflix-sarjoihin ja kun päivän työt on tehty, avataan läppärin kansi, jätskipurkki ja alkaa se kuuluisa Oma Aika. Mutta ilman siskoni patistelua, olisi nämä menneet edelleen ohi. Joten kiitos.

Nyt on Viaplay viritetty ja talviloma voi alkaa! (No ei kyllä edes ala ;)) Ei haittaa vesikelit eikä räntäsateet. Voin ihailla niitä maisemia olohuoneen ikkunasta, mukavasti kotisohvalta käsin ja katsoa jonkun hyvän leffan. Lapsille Latea ja kaikki on hyvin. Luulen, että flunssaputken iskiessäkin tämä tulee tarpeeseen!

Nyt voitte laittaa merkinnän kirjoihin ja kansiin. Viimenenkin ihminen tältä maapallolta on saatu Viaplayn piiriin. Kuten tunnettu, meille nämä kaikki hienoudet rantautuvat hieman muita myöhemmin ;)


Kommentit

  1. Netflixillä on kyllä hyviä sarjoja ei siinä mitään, monet Netflixin omat sarjat etenkin. Lemppareita The Fall, Jälkiä jättämättä (ei ole Netlix sarjoja tosin nuo) Bloodline, Hemlock Grove jne. Monta on tullut katseltua yön pikkutunneilla. :) Hyviä sarjailuja teille. <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?