Kun se elämäntaparemontti ei edisty, protskujauheella voi liisteröidä tapetit seinään ja vaakakin pyörittää silmiään!

Lomaviikko oli silmiä avaava, kun ei ollutkaan kiire joka paikkaan vaan oli aikaa miettiä asioita. Kuten sitä paljon kaivattua hyvinvointiprojektia.


Alkuvuoden iloitseminen henkisen hyvinvoinnin tavoittelusta ja saavuttamisesta muutti tässä lomalla muotoaan. Alkuperäinen juttu on TÄÄLLÄ. Koko homma taisi olla illuusiota - vähän niinkuin aavikolla janoissaan ihminen näkee (elokuvissa) kangastuksia asioista joiden toivoisi olevan tosia. Joo, olin alkuvuodesta onnellinen, varmaan siksi, kun joulun aikaan tuli noita ylimääräisiä vapaapäiviä. Mutta muutenhan olen ollut alkuvuoden aivan raatona. Koska selkärangan kasvattaminen ei ole helpointa hommaa, olen taas kaikessa anteeksiantamisen viisaudessani lipsahtanut siihen, että kyllähän nyt yhden palan suklaakakkua voi ottaa, koska suklaa sisältää superterveellisiä flavonoideja. Flavonoidit on todettu kaikenmaailman testeissä tosi tosi terveelliseksi ihmiselle.

Jännä juttu sikäli: en muista koulun biologian, kemian tai terveystiedon tunneilta yhtään ainoaa käsitettä, eikä noista tunneista tule mieleen muuta kuin musta aukko sivistyksessäni joten on se jännä miten nyt aikuisiällä kemialliset koostumukset hoituu ihan vasemmalla kädellä huitaisten, kuten tämä validi informaatio koskien flavonoideja. Terveysopit on niin piece of cake, suklaakakkua tietenkin ;)

Okei. Vaaka näyttää, että jo kadotetut läskit on pysynyt suurinpiirtein grammalleen poissa, mutta olen taas jumissa jossain easy living-painossa. Se kyllä laskee, kilon, jopa kolmekin mutta yhdellä pirtelöhaaveilulla se on taas noussut takaisin. Hitto, että ottaa pannuun. Myös vaaka itkee. Useina aamuina se ilmoittaa armollisesti "0.0" Eli joko se tuijottaa mua silmät pyöreenä tai tarjoaa lukemaksi nollaa. Mikä ei kyllä sekään ole tavoitteena.

Mutta ei. En ole urheillut juurikaan. Koska kylmää, liukasta, sataa, talvi, pimeää, emmääyksin, hiki, vettä sataa jne. Semmonen muutaman kuukauden tauko. Tekee hyvää vai?


Viikonloppuna kävin kävelemässä pari kilsaa ja siinä jossain henkeä, pyörtymisen partaalla, haukkoessani kauhistelin 50 vuotta minua vanhempien mummojen ja pappojen olevan kovemmassa kunnossa kuin minä. Aina puhutaan, että myös pullero voi olla kovakuntoinen, no voin kertoa ettei päde allekirjoittaneeseen.

En ole vielä vaipunut epätoivoon, vaan olo on pikemminkin toiveikas! Viikonlopun lenkeillä lumen alta pilkisti asfalttia oikein lupaavasti, eikä joka askel muistuttanut enää humaltuneen henkilön sivuaskellusta. Läähätin kyllä kuin koira konsanaan, mutta sehän vaan kehittää keuhkoja. Kai ne voi tässäkin iässä kehittyä? En todellakaan ollut näillä tunneilla koulussa aikoinaan hereillä ;)

Siitä uudesta hankinnasta lisää seuraavassa postauksessa, odotan lumien sulamista, suunnittelen uusien lenkkareiden hankkimista (suosituksia?), mietin myös mistä saisi kunnon sporttiliivit isoille kannuille (ideoita?) ja yritän taas ystävystyä tuon suklaanmakuisen proteiinijauheeni kanssa, mikä taikoo kaikesta aikamoista tapettiliisteriä ja sellaisenaan sitä ei veteensekoitettuna voi juoda, koska TAPETTILIISTERI.


Maaliskuussa jatketaan kadonneen selkärangan metsästystä ja ajattelin tehdä sitä näin julkisemmin, niin jospa saisin puhtia koko hommaan. Mitään "rantakuntoon"-kamppista tästä ei tule, koska rantakuntohan tunnetusti on sitä: ota nainen, pue sille uikkarit, vie se rantaan, siinä teille rantakuntoa!


Sari


Kommentit

 1. Samaa kamppailua läpi käydään! Herkut ku meinaa välillä vallan viedä... :(
  Parempaa Maaliskuuta! <3

  VastaaPoista
 2. Jos läähätyttää, voisitko vähän hidastaa vauhtia? Pitää pystyä puhumaan-sääntö vois auttaa? Entä voisiko sen suklaakakun vaihtaa suklaaraakakakkuun niin saisit oikeasti niitä suklaan hyviä juttuja?

  Tsemppiä! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä lähestymistapa! Ja vastauksethan on kyllä, kyllä ja kyllä!

   Kiitos <3

   Poista
 3. Helmikuu on ollut niin pepusta ja tähtien asennot aivan kummallisia, joten ei ole nyt elämäntaparemppa onnistunut, kun mieli on sen verran solmussa. Mutta hei huomenna on maaliskuu ja ladattu toivoa täyteen.

  Zemppiä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin, isosti ja aurinkoisesti tsemppiä sinnekin <3

   Poista
 4. Tutun kuuloista :) Minä olin 2 viikkoa syömättä sokeria ja sitten kun annoin itselleni luvan herkkupäivään niin ei meinaa olla selkärankaa lopettaa, hyi minua!Kilo tai pari tippuu kyllä pelkällä ruokavaliolla mutta kostautuu kyllä heti herkuttelun jälkeen!Odotan jo niin että lumet sulaa ja tiet täällä sellaisessa kunnossa että pääsee lenkille :) Aurinkoista tiistaita ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tsemppiä ja ah, onneksi aurinko lämmittää noita teitä sen verran että pian pääsee taas pötkimään pitkin maita ja mantuja <3

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!