Äitiyspakkauksella on oma EMOJI!

Nyt kyllä mä en kestä.

Uudella äitiyspakkauksella on oma
Kuva: Kela

Eli kommunikoinnin kehityskaari on se, että ensin kirjoiteltiin tekstareita, sitten laajennettiin kommunikointia multimediaviesteihin, sittemmin tulikin kaikenmaailman sovelluksia joissa näpytellään pitkin päivää: Whatsapp, Facebook, Insta ym. ja pikkuhiljaa asioista voidaan siirtyä suoraan ilmaisemaan itseämme kirjoittamisen sijaan emojein? (Kamalan vaikea sana taivuttaa tämä emoji. "Kertoa jotain emojein". Meneekö tuo oikein, kielipoliisit? Vai haittaako yksittäisen sanan väärintaivutus enää tässä blogissa yhtään mitään? ;))

Hyvä se on. Se Kelan emoji siis.

Mitä nämä emojit oikein ovat? Ne on noita puhelimissa ja viesteissä olevia pikkuriikkisiä mutta lähes elämää suurempia kuvia. Sydämiä, apinanaamoja, taloja, autoja. Olet luultavasti käyttänyt niitä, vaikka termi ei olisikaan tuttu. Emoji tulee japaninkielen sanasta e = kuva + moji = hahmo. Luulin ensin, että emoji tulee sanasta emotion mutta se yhdennäköisyys onkin kuulemma vain sattumaa.

Olen ihan päästäni emoji-pyörällä. Nimittäin ihan hetki sitten luin Suomi-emojeista, seuraavaksi sainkin kuulla, että Isac Elliotillakin on omat emojit nimeltä ISACMOJI ja nyt sitten tämä tapaus äitiyspaukkausemoji.

Tässä teille vielä emojikielellä:
Queen me toivottaa hyvää viikonloppua ja heippa! Olkoon viikonloppunne aurinkoinen ja talvinen! Nauttikaa hyvistä juomista ja ruuista, herkutelkaa kohtuudella ja sydämet saatte tulkita parhaaksi katsomallanne tavalla!


Pitäisiköhän tässä kohta kehitellä oma The L for LOVE-emoji? ;)SariKommentit

 1. Miten tätä ilman on tultukaan toimeen? Harmi vaan, kun oma äippäpakkausaika on taaksejäänyttä aikaa... Sitten kun lapseni saavat itse äippäpakkauksia, emojit on varmaan jo ihan kivikautista.

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mä en ees uskalla ajatella mitä emojien jälkeen... Videoita pelkästään? On tää hurjaa! Hyvää viikonloppua <3

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!