Nyt minullakin on - PINKKI PARKKIKIEKKO

Itä-Uudenmaan poliisi vinkkasi Instagramissa jokin aika sitten, että parkkikiekolle ei ole enää määritelty tiettyä väriä (Finlex). Ihanaa, että hullussa sääntö-Suomessa kaikki on mahdollista, joskus myös täysin pösilöiden rajojen höllääminen!

Värillä on todellakin väliä ja nyt minun oli aika hyljätä se virkamiehensininen parkkikiekko ja tunnustaa pinkkiä väriä! Naputtelin tilauksen menemään Sannalle:
Sanna kertoo Pinkin parkkikiekon taustoja näin: "Keväällä 2015 sain parkkisakot ollessani kampaajalla. Auto oli pysäköity oikein, eikä pysäköintiaikakaan ollut ylittynyt. Miksi sain sakot? Koska käyttämäni pinkki kiekko oli väärän värinen. Tein oikaisupyynnön sakkomaksuun, mutta muutosta ei tullut, ainoastaan siniset kiekot olivat hyväksyttäviä. Siis mitä ihmettä!?!

Toin asian julkisuuteen ja siitä pyörähti liikkeelle muutospyörä, jonka seurauksena vanha, vuodelta 1981 oleva laki, muuttui. 1.12.2015 alkaen kiekon ei enää tarvitse olla sininen, vaan myös pinkki kiekko on nyt sallittu."Pinkillä parkkiin!


Onko vähän ihana?

Sari

Kommentit

 1. No wau! Tuollainen olisi kiva, ainoa vain, etten juurikaan tarvitse parkkikiekkoa. Mutta ehkä ihan periaatteestakin tilaan tuon :)

  VastaaPoista
 2. Ihana <3 Mä tiedänkin erään kuka tykästyy kun tuollaisen kiekon saa ja värillä on väliä <3

  VastaaPoista
 3. No ON! Mä niiiin haluun tän!!

  VastaaPoista
 4. Hieno ja täälläkin on pinkki Hellapoliisin parkkikiekko, kyllä nyt kelpaa. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!