Pääsiäisen hittikakku - ilman liivatetta!
Kerrankin ajattelin olla trendikäs ja tehdä juuri sen sesongin hittikakun, ilman mitään odottelua (niinkuin banoffeen kanssa kävi ;)) Mariannejuustokakkupöhinä on käynyt somessa niin houkuttelevana, että oli pakko laittaa keittiökulhot kolisemaan. Koska uunia, kohotusta ja muuta akrobatiaa ei vaadittu, tiesin että tää juttu onnistuu!
Mariannejuustokakku
Ohje löytyy TÄÄLTÄ
Mutta tämä meidän kakku on tehty
ilman liivatetta.
Jätin alkuperäisestä ohjeesta pois:
maidon, lisätyn sokerin ja liivatteen.
Korvasin liivatteen
yhdellä valkosuklaalevyllä.
Sulatin suklaan mikrossa ja lisäsin kermaseokseen.
Anna jähmettyä jääkaapissa yön yli.
Jäljellä ei ole muruakaan.
Ilmeisesti oli ihan ookoo.
Kiitos kaikille syöjille.
Ihan oikeesti en mussuttanut koko kakkua
yksin ;)
Ehkä maailman helpoin kahvipöytäherkku pääsiäiselle!
Kokeile ♥
Herkullisen näköinen onkin! :P
VastaaPoistaKiitos, oli oikein hyvää <3
PoistaIiks miten hyvää ja hauskaa, että meillä molemmilla on tänään blogeissa juustokakku! <3
VastaaPoistaHih, loistavaa <3
PoistaOi nam!!
VastaaPoistaJuuri noin <3
PoistaNamskis :) Ja vielä tuo koristelu... Munkin täytyy olla ällöttävän makea tyyppi, kun syön niin paljon herkkuja :D
VastaaPoistaThih, tervetuloa kerhoon :D
PoistaOI kuullostaa hyvältä (ja näyttää kanssa) etenkin noilla sun tekemillä muutoksilla! tällainen täytyy tehdä perheelle pääsiäiseksi...
VastaaPoistaKannattaa kokeilla <3
PoistaOi namskis. Niin herkullisen näköinen :)). Mä oisin varmaan syönyt yksin! Hahah!
VastaaPoistaThih hih, no joskus vaan tilanne vaatii useamman kuin yhden palan ;)
Poista