The Iltakahvi

Iltaisin minulla on kaksi tärkeää rutiinia:

Järjestellä keittiön ja olohuoneen suurimmat sotkut pois tasoilta. Eihän uutta päivää voi aloittaa, jos edessä on kamalat tavararöykkiöt. Mielen zen voi joskus olla pienestä kiinni ;)

Toinen on tietenkin iltakahvi. Voisin ihan käyttää termiä, The Iltakahvi. Lasten mentyä nukkumaan, ihan rauhassa. Tyypit ihmettelee, miten muka sitten tulee uni. No kyllä se tulee. Uneton kärsii unettomuudesta kahvittakin. Mutta jos iltakahvirutiini jää välistä, uni ei todellakaan tähän osoitteeseen tule.
Nyt meillä on maistelussa Wilson Coffee.

"Wilson Coffee valmistetaan maailman parhaista kenialaisista 100% Arabica-kahvipavuista. Pavut kasvavat puhtaassa vuoristoilmastossa Kenian ylängöillä 1700m:n korkeudessa mineraalipitoisessa vulkaanisessa maaperässä. Pavut ovat korkealaatuisia, käsin poimittuja ja pestyjä sekä kuivattu Afrikan paahtavan auringon alla."

Tykkään 


Iltakahvin aikaan päivän työt on tehty. Sähköpostit luettu (ja mielellään vastattukin). Arkiset askareet hoidettu, suihkussa käyty. Keittiö ja olohuone siistitty. Työasiat pyyhitty pois mielestä, ehkä on jotain pieniä kurkistuksia huomiseen - ilman kalenteria tosin. Pieni ja tarpeellinen hengähdyshetki arjen keskellä.Muita iltakahvinjuojia?


SariKommentit

 1. Täällä ilmoittautuu yksi iltakahvinjuoja! Kuuluu ihan ehdottomasti tuohon samaan iltahetkeen, kun lapset ovat kiivenneet omiin sänkyihinsä, koirat on ulkoilutettu ja ruokittu ja on aika rauhoittua hetkiseksi. Yleensä iltakahvin kanssa tulee katsottua hetki telkkaria ja sitten onkin aika käydä unten maille. En ole huomannut minäkään, että iltakahvi huonontaisi mitenkään yöunia, päinvastoin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! Iltakahvisisko! :D

   Oikein. Telkkari on sopivaa iltapalaa iltakahvin kanssa, kunhan ei liian inspiroivia ohjelmia katsele, niin ihan parasta nollausta arki-iltaan!

   Aurinkoista päivää <3

   Poista
 2. Mä juon yleensä pari kuppia kahvia päivässä, mutten vois ikinä juoda iltaisin :)).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, näinhän se tuntuu yleisesti olevan :) Meillä on perheessäkin niitä, joilla uni juoksee kauas karkuun jos iltaisin ottaisi edes pienen kupillisen ;) Ja sitten ollaan me ihme-iltakahvi-kittaajat :D Hauskaa perjantaita!

   Poista
 3. Mä juon iltaisin ja siis aamukahvin jälkeen muuteskin Clipperin kofeiinitonta kahvia. Ihanaa, kun voi illallakin juoda kahvit ilman unihaittoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kofeiiniton on loistava vaihtoehto! En itseasiassa tiennyt, että Clipperillä on sitä! Täytyypä kurkistaa olisiko meidän lähikaupassa sitä ja maistaa! Kiitos vinkistä! :)

   Poista
 4. Samat iltarutiinit täällä myös :) Ihana aamulla herätä kun olohuone ja keittiö ainakin siistejä :) Hyvää viikonloppua ❤️

  VastaaPoista
 5. En voisi kuvitellakaan juovani iltakahveja, mutta noin suloisesta mukista nauttisin mielelläni iltateeni :)
  Rajoitan varmuuden vuoksi kofeiinin nauttimista varhaisillasta alkaen, sillä oma nukkumattini pelästyy sitä aivan kunnolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä, että itse tunnistaa omat rajansa. Nukkumatti voi olla monella karkuteillä iltakahvista ja silloin on tosiaan parempi nauttia sitä mikä itselle parhaiten sopii ♥

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!