Elämää - viikko 15


WEEK 15
Maanantai: mun iskä laittoi mun fillarin kesäkuntoon, kiitos! Pikkutyyppi tuli mummolasta kotiin. (Ja näköjään on photobombannut mun eteisselehvien ;))

Tiistai: mummi on meillä, teki ruuaksi lempiruokaani ja oli leiponut sämpylöitä. (Arvatkaapa oliko ihana tulla pitkän työpäivän jälkeen kotiin? Oli!) Illalla käytiin kävelyllä yhdessä. Ihan jees.

Keskiviikko: käytiin koeajamassa yhtä polkupyörää 8-vuotiaalle. Oli liian iso, jatketaan etsintää. Siskon toimesta alkoi bag-in-bag-kokeilu. (Kiitos :))

Torstai: päivän supertähtenä: lasten isimies. Kurkun- ja paprikan taimet ovat yhä hengissä, by the way!

Perjantai: kuittasin ylitöitä, paheellisesti menin ruokakauppaan ensin ja vasta sitten hakemaan pikkutyypin päiväkodista. Illalla oli upea auringonlasku. Naperolla starttasi kurkkukipu.

Lauantai: käytiin ostoksilla. Avattiin kotona sekä terassikausi (välipalat ulkona) että grillauskausi. Makkaralla, tietenkin. Illalla sade piiskasi kattoa, lempeästi. Tulipa ihan kesäinen fiilis!

Sunnuntai: huonosti nukutun yön jälkeen oli selvää, että eipä lähdettykään lapsimessuille, kun puolet porukasta on niin räkäisiä. Ensi kerralla sitten uusi yritys! Siispä tiedossa on tällä kertaa vohvelisunnuntai, kotona lötköttelyä (lapset), sateen kuulostelua ja ehkä vähän siivoamista KONMARI-tyyliin (minä).

Aikaisemmin ajattelin Konmarista, että kylläpä on siivoushullut menettäneet järkensä lopullisesti, mutta nyt kun olen jonkun aikaa kuulunut pariin maritus-ryhmään, niin krhm...huomaan, että se on aika tarttuvaa. Tehokasta ja innostavaa! Kirjaa en ole lukenut, enkä oppeja vielä omaksunut, mutta innostunut keltanokka olen vahvasti! Pieni minimalisti minussa yrittää kovasti kauhoa itseään kaiken romuläjän alta pinnalle ja tämä on mielenkiintoinen matka, mitä en aio jättää välistä! Tänään tarkastelen konmarisilmin eteiseen. Jokohan kohta saadaan toppavaatteet taitella lopullisesti pesun kautta kaappiin?

Rentoa sunnuntaita

Sari


Kommentit

 1. Mulla on vieläkin KonMari kirja kesken, mutta paljon olen saanut jo kotona aikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa! Mä joudun pakostakin hankkimaan sen jossain kohtaa - tai huutelemaan noissa maritusryhmissä, haluaisiko joku luopua omastaan sen taidon omaksuttuaan :) Paljon on vielä edessä mutta eiköhän se tästä ;) Ihanaa vapautua tavaran kahleista ♥

   Poista
 2. Kylläpä teitä nyt taudit kiusaa, mutta onneksi on tiedossa vohveleita 😋

  Tänään juurikin postasin pienimuotoisesta konmarituksestani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa, tulenkin lukemaan ♥

   Olen äärimmäisen surullinen tästä tautipiinasta. Olivat päiväkodissa unohtaneet pukea lapselleni riittävästi vaatteita eikä kukaan tarkistanut millaisissa tamineissa pieni lähti ulos ja eihän siinä sitten muuta tarvittu. Jotenkin tähän saumaan ei nyt olisi jaksanut tätäkin tautia... Mutta kohti parempia päiviä ♥

   Poista
 3. Voihan konmari! :) Moni oli viikonloppuna aloittanut grillikauden, saa nähä koska meillä!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sano sanoppa muuta, konmari taitaa olla päivän sana ;) Ja grillikauden avaus ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!