Laattaamishommia ja Kevätmessuja

Moi.
Pitkästä aikaa on sellainen fiilis, että ihan kiva päästä töihin lepäämään ;)


Olin oikein superrrrrhuolellisesti suunnitellut ja aikatauluttanut tämän viikonlopun. Taisin ehtiä sanoa ääneen, että nyt ei olisi varaa tulla kipeäksi, koska on vähän kaikkea ja eikös tokaluokkalainen aloittanut perjantain vastaisena yönä laattaamishommat. No tietenkin. Läpi yön vedettiin pikamatkoja vessaan, onneksi potilaan osumatarkkuus on yli 90, joten päästiin sikäli tosi helpolla. Eikä tää ykä ollutkaan mikään pikkukeikka vaan siitähän meinasi syntyä oikein isompi keikka. Onneksi saatiin kuin saatiinkin nesteytys startattua kotona, vaikka ensin vähän näytti pahalta, mutta we did it, se on pääasia. Muut starttasivat Precosakuurin ja toistaiseksi olemme välttyneet pöpöltä. Kopkop. Viikonloppu starttasi siis potilaan hoitamisella, eteni sitten Ikea-reissuksi (siellä oli mansikoita ja tomaatteja, näitkö kun tuuppasin pari kuvaa Instaan? Jos et, käy katsomassa TÄSTÄ) ja olin jo pahoin pelännyt, ehdittäisiinkö me mennä ollenkaan Kevätmessuille, jos kohtalo onkin tarkoittanut meidät pötköttämään koko viikonlopun ajan kylppärin lattialla horisontaalisesti, mutta niin vaan tänään päästiin lähtemään. Kuvia tulossa myöhemmin!

Ja hyvää tässä viikonlopussa on se, että toppareleiden määrä alkaa tuolla peiliselehvien takana vähenemään. Aurinko on suorastaan huumaava, viima taas palauttaa nopeasti jalat maan pinnalle, villanutun niskaan jne ;) Ilokseni huomaan, että itse nirsimäni hiuksetkin alkaa kasvaa eikä näytä enää niin pahalle kuin pari viikkoa sitten. Kuluneella viikolla sain kuulla, että mulla on kauniit silmät ja oi sillä kommentilla pötkitään pitkälle just nyt 

Kai tässä pitäisi olla kauhusta kankeana työtilanteiden, Kehä 1 remontin ja hallituksen tekemien lisäleikkausten takia, mutta en vaan jotenkin osaa. Olen tosi kiitollinen elämästäni, kaikesta ja kaikista mitä minulla on tässä ja nyt, päässä on monta kutkuttavaa ajatusta, joista osa on enemmän toteutuskelpoisia kuin osa. Haaveilu on edelleen ilmaista, sehän tiedetään miten käy kun jotain oikein kovasti toivoo (hih), kesä tulee, ihmiset on ihania, oi että. Hyvää siis kuuluu!

Ihanaa iltaa ja kivaa alkavaa viikkoa ♥

Sari


Kommentit

 1. Voi että nuo mahataudit on kyllä kurjostakin kurjimpia, onneksi tilanne jo korjaantumassa siellä! Täällä on lapset sairastelleet jotain epämääräistä tautia, päänsärkyä ja pientä lämpöä ja kestää ja kestää... Nyt alkavat onneksi olla kunnossa.

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uih, pikaista paranemista myös sinne teille, että pääsette kaikesta epämääräisyydestä eroon! Mukavaa iltaa ♥

   Poista
 2. Oih, kivat kommentit kantavat pitkälle 💕

  Meillä ollaan selviydytty pitkään ilman mitään saitasteluita, että oikein pelkään mitä tuleman pitää. Toivotaan, että teidän sairastelut olis nyt tässä pitkäksi aikaa.

  Muksaa alkavaa viikkoa 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, mukavaa viikkoa ja toivottavasti ette sairastuisikaan nyt mihinkään! Suosittelen maitohappobakteereita, pitävät pöpöt loitolla! ♥

   Poista
 3. Ihana aloitus lause, ihanaa päästä töihin lepää! :)
  Mahatauti on kyllä ikävin tauti mitä onkaa...
  Parempaa alkanutta viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, parempi viikko sopii tänne meille oikein hyvin kiitos! Aurinkoista ja lämmintä viikkoa sinulle ♥

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!