The Lapsimessuviikonloppu

Mä tulin vaan hihkumaan, että...

* nyt on perjantai! (Jos et omista kalenteria, niin eikö ole hyvä että kerroin :D)
* työviikko on (kohta) takana!
* ulkona on ollut aika mahtavat kelit viimeaikoina!
* meillä kasvaa ihan oikeita taimia!
* viikonloppuna messuillaan lisää, koska vuorossa on The Lapsimessuviikonloppu!
* toki tätä messuonnea hieman varjostaa se fakta, että yksi on kurkkukipupotilas, mutta jospa se menisi ohi ja päästäisiin mukaan meininkiin :)

**

Odotan innolla etenkin Kädentaitomessuja! Lähtisiköhän sieltä mukaan jotain kivoja diy-ideoita? Näytteilleasettajien lista on ainakin tosi huikea, kurkkaa TÄÄLTÄ.Lapsimessuilla on näytillä Onnelin ja Annelin talvi-elokuvasta tuttu nukkekoti, tyttären suosikki ehdottomasti! Varmaan muutama sata muutakin lasta ajattelee samoin, joten maltillisesti menemme sen sieltä bongaamaan ;)

Lapsimessuille on tänä vuonna valittu kolme VIP-perhettä. Hakemuksia oli lähetetty yli 800! VIP-perheet pääsevät nautiskelemaan messuista hieman kokonaisvaltaisemmin. Onnittelut valituille! Lisää perheistä voit lukea TÄÄLTÄ.

Kuva: Messukeskus

Mutta faktahan on se, että meistä kovaäänisin ja tietyllä tapaa voimakastahtoisin on viisivuotiaani, joka epäilemättä marssii suorinta tietä ModelExpoon ja jää tapittamaan pikkuautojen osastoa eikä lähde edes metrilakuhoukuttelulla sieltä pois, hih ;) Joten messuillaan sen lisäksi mitä ehditään. Messukeskuksessa on samaan aikaan myös Eläinystäväni-tapahtuma (jonne en tiedä voimmeko mennä, koska krooninen kissakuumeeni on pahenemaan päin eikä me mitenkään voitaisi ottaa niin vaativaa lemmikkiä tänne hullunmyllyn keskelle, hyvä jos yhdestä hamsterista voidaan pitää hyvää huolta) sekä OutletExpo (jonne luottokorttini on kieltänyt minua menemästä. No katsotaan nyt kummalla on voimakkaapi tahto).

Onko sinulla tiedossa hyviä messutärppejä? Nyt saa vinkata! 

Nähdään Messarissa! Hyvää viikonloppua!

SariKommentit

 1. 'Onneksi' olen koulutuksessa koko viikonlopun...mies sanoi kyllä menevänsä ModelExpoon, eikä sitäkään saa sieltä helpolla pois. Minulla taas ei ole 'varaa' mennä mihinkään eläinjuttuun, koska meidän farmi isonisi kuitenkin, kädentaidot kyllä kiinnostaisi...lapsimessuille meidän muksut taitaa ola ihan liian vanhoja jo ;)
  Ihanaa viikonloppua ja messuilua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thih, meilläkin ollaan kohta jo aivan liian vanhoja lapsimessuille, nautin siis vielä viimeisistä kun voin :) Hyvää viikonloppua ♥

   Poista
 2. Kiitos kun muistutit perjantaista 😂 Ilmat on kyllä ollut tosi huippuja, pihahommat edistyy huimaa vauhtia.

  Mukavaa messuviikonloppua 💕

  VastaaPoista
 3. Ihanaa todellakin viikonloppu alkaa! :)
  Mukavaa messuilua ja viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 4. Mukavaa messuviikonloppua! <3 Itse saan lukea kotoa kateellisena kaikkien olevan messuilemassa! :D

  VastaaPoista
 5. Aurinkoista messuviikonloppua ❤️

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?