Äitienpäivänä


Arki ei aina ole helppoa eikä herkkua. Arki on niitäkin hetkiä, kun unohdat laittaa lapsen puhelimen lataukseen seuraavaa päivää varten ja aamulla ennen kouluunlähtöä virtaa on 2%. Arki on sitä, kun makaronilaatikko palaa pohjaan, lapsi lähtee tarhaan reikäisillä sukilla, luistimet on luistelupäivänä kotona tai kun on lähtenyt töihin jo ennen lasten heräämistä eikä ehdi edes toivottaa hyvää huomenta, rakas.

Lauantaiaamuna heräsin siihen, kun pikkutyyppi tuli makkariin pienen nyssykän kanssa. "Äiti, kun mä en huomenna ole kotona, kun on äitienpäivä, niin mä annan tän sulle nyt, hyvää äitienpäivää". Voi rakkaus, onko äitiä pakko itkettää heti aamusta? ;) Pussukassa oli aivan ihana, äidille rakkaudella tehty aarre.

Tänäaamuna sain herätä taas siihen, kun ovelta kuuluu rapinaa ja iloinen äitienpäivätoivotus. Tämän tyypin suusta olen tainnut kuulla olevani maailman paras äiti. Ihanaa ja kiitos Ei se arki kai sitten ihan niin pieleen olekaan mennyt, kuin miltä joskus tuntuu.

On ollut aivan mahtava päivä. On herkuteltu vegehodareilla, on kuokittu ulkona puutarhassa ja juuri tänään olen tuntenut olevani olemassa. Aika jees. Olen ikävöinyt pientä lomailijaa, nauttinut muun perheen läsnäolosta, ollut kiitollinen ja nauttinut elämästä tässä ja nyt. 

Hyvää äitienpäivää, mutsit 
[ Ja erityisonnittelut omalle mutsilleni, oot ♥ ]

SariKommentit

  1. Niinpä :) Ehkä me kuitenkin pääosin onnistutaan siinä tärkeimmässä, läsnäolossa ja turvallisuudessa...

    VastaaPoista
  2. Arjen onni on parasta elämässä ❤️ Voi suloisuus nuo lasten oma tekemät lahjat ja kortit ❤️ Aurinkoista uutta viikkoa ❤️

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!