Ulkona on harmaata ja sateista mutta ei haittaa, koska on kevätjuhlapäivä!

Tänään on viikon viilein ja harmain päivä.
Mutta ei haittaa, koska meillä on kevätjuhlapäivä! 
Viskarivuosi on mennyt tosi nopeasti! Vuosi on ollut vauhdikas, hyvässä ja pahassa. En muista milloin pikkutyyppi olisi ollut näin paljon sairaana. Huono vastustuskyky? Sisäilmaongelmat? Huono tuuri? Mene ja tiedä. Onneksi se ei ole ihan päällimmäinen muisto ;)Kulunut vuosi ei ole sujunut kivuitta. Olen kaivannut lapsen vanhaa (ihanaa) päiväkotiryhmää ja sen hoitajia. On ollut pakko ymmärtää, että täytyy mennä eteepäin, lapsi kasvaa, eikä paluuta pienten ryhmään enää ole. Lapsi on kipuillut sairasteluiden kanssa. Mutta onneksi hän on saanut viettää paljon vapaata lomaillen päiväkodista mummin kanssa. Tavallaan viimeinen vuosi, kun on mahdollista tehdä tällaisia irtiottoja. Eskarivuonna on taas tiukemmat säännöt ja koulu se vasta tahdin saneleekin. Ollaan siis nautittu tästä vuodesta ihan täysillä.Päällimmäisenä jää mieleen se, että lapsi on mennyt hoitopäivinä mielellään tarhaan. Siellä on kuitenkin paras ystävä, kivoja aikuisia ja paljon kivaa tekemistä. Voi hurja miten paljon viisivuotiaassa on puhtia! Tarhassa on pelattu säbää, piirretty ja askarreltu. Nukuttu päiväunia, keinuttu ja harjoiteltu tärkeitä taitoja. 

Tänään mennään kuuntelemaan, mitä lauluja keväällä on (salaa) harjoiteltu. Tiedossa on mehua ja pullaa. Ehkä myös kahvia. Kuulostaa hyvältä.  


Juhlien jälkeen
meillä on (salaiset) jatkot.
Iltapalaksi on nimittäin tiedossa vohveleita...

Kivaa iltaa meille sekä teille!

SariKommentit

  1. Kevätjuhlat on aina niin liikuttavia, etenkin vielä tuolla päiväkodissa <3

    VastaaPoista
  2. Kevätjuhlat ovat aina koskettava päätös lukuvuodelle,mutta myös täynnä riemua :) Ja oikein vohvelieta, taidan ottaa itsekin kaapin perukoilta pölyttymästä oman rautani ja nautiskelen vohveleita mansikoiden kera. Ihanaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
  3. Kevätjuhlat on niin ihania ja nessuja varattava aina taskuun ❤️ Ihanat jatkot teillä :) Hyvää viikonloppua ❤️

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?