Vapunpäivä ja ihanaa toukokuuta!


Ihanaa vapunpäivän iltaa! Ainakin Helsinkiä on hemmoteltu koko viikonlopun ajan ihanalla auringonpaisteella. Se on houkutellut enemmän ja vähemmän juhlivat ihmiset ulos ottamaan kevättä vastaan ja kohtaamaan ihmisiä. Miten teidän vappu on mennyt?

Meidän vappu meni kotosalla perhemeiningeissä. Takana oli voimat vienyt työviikko, päälle kaatunut pino kotitöitä. Vappuna piti tehdä itse munkkeja, kauppalista näyttikin juuri siltä, miltä ei-kauheasti-leipovan-äidin kauppalista voikin näyttää. Kilometrikaupalla erilaisia aineksia kardemummasta hiivaan. Poimin hiivan kärryyn. Näin ilmoituksen Vaasan vadelmamunkeista, jotka olivat sydämenmuotoisia ja maksoivat alle kolme euroa pussi. Päätös oli helppo. Vapunaattona suut sokerissa osa mietti ja osa sanoi ääneen - hitsi miten tää on hyviä, onko näitä lisää? ;)

Pikkutyypin kaverilla oli synttäribileet vapunaattona. Ajankohta oli mitä parhain, itse ehdin valmistella vapunaatonpäivällisen lähinnä kattamista vaille valmiiksi sillä aikaa.

Vappuna juotiin itsetehtyä, hyvin onnistunutta simaa. Grillailtiin vähän, syötiin hyvin. Ulkoiltiin ja oltiin vaan. Vähän käytiin kuopsuttelemassa pihaa ja olipa ihanaa kun naapuritkin olivat hipsineet ulos. Meillä on maailman parhaat naapurit ja olen heistä todella kiitollinen joka päivä. Ei kaikilla ole tällaista tuuria Me ollaan sellainen Melukylän poppoo, että jos nuo kestävät meitä järjissään, se on kymmenen pistettä ja skumppapullo!

Kuvasta päätellen eteisessä on vieläkin noi toppatakit. Nyt taidan uskaltaa pestä ainakin toppapuvut ja toppahousut pois. Jätetään toppatakit vielä, jos on jäätäviä aamuja. Vai tuleeko vielä takatalvi? Mitä harrastelijameteorologit sanoo?

Pilkullinen paita on uusi lemppari ja ostettu Lindexiltä. Hiukset on villiintyneet ja sidottu kiinni. Millään ei ehtisi kampaajalle, taidan itse napsia Fiskarseilla eniten hapsottavia pois ;) Pään sisältö on voinut hyvin ja toisinaan huolestuneesti, päässä surraa kuitenkin ihania blogi-idiksiä, nyt jos ensi viikolla olisi vähän armollisempaa eikä hulvatonta menoa joka päivä aamusta iltaan, niin ehtisin vähän kertoilla juttujakin! Niin ja julkistetaan sen parkkikiekon voittajakin! Stay tuned!

Ihanaa vapunpäivän iltaa, voikaa hyvin ja hei - 

ihanaa toukokuuta

Sari

Kommentit

 1. Täällä on samanlainen pilkullinen paita ja rakastan sitä. Kivaa tulevaa viikkoa ja hauskaa vappupäivän iltaa <3

  VastaaPoista
 2. Oikein kivaa toukokuuta sinullekin :) Toivottavasti oli kiva vappu!

  VastaaPoista
 3. Meillä myöskin huippunaapurit 😊 Vappu on mennyt rauhallisesti ja rennosti.

  Aurinkoista alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!